Ο Ψωμιάδης ήθελε τον "Πρωινό καφέ"!

22.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βιάστηκαν μου φαίνεται εκεί στον ΑΝΤ1 να κλείσουν την Βίκυ Καγιά για τον «Πρωινό Καφέ» και δεν εξέτασαν καλά όλες τις περιπτώσεις για τη διαδοχή. Λίγο να περίμεναν εκεί στο Μαρούσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βιάστηκαν μου φαίνεται εκεί στον ΑΝΤ1 να κλείσουν την Βίκυ Καγιά για τον «Πρωινό Καφέ» και δεν εξέτασαν καλά όλες τις περιπτώσεις για τη διαδοχή. Λίγο να περίμεναν εκεί στο Μαρούσι και θα έβρισκαν την καλύτερη λύση για την εκπομπή. Αμέ. Μόνο πρωτιές θα χτύπαγαν και ο «Καφές» θα γνώριζε τις δόξες του παρελθόντος! Ποια Ελένη Μενεγάκη και ποιος Γρηγόρης Αρναούτογλου.... Παναγιώτης Ψωμιάδης λέμε.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει εκείνος την εκπομπή και μάλιστα θα το έκανε τσάμπα. Ούτε ευρώ δεν θα έπαιρνε από το κανάλι για να μας σερβίρει καθημερινά τον «καφέ» μας. Όπως αποκάλυψε στην Χριστίνα Λαμπίρη (και μάς άφησε άφωνους, διότι μόνο αυτό δεν είχαμε ακούσει από το Νομάρχη) θα το έκανε αυτό για να επικοινωνεί με τον κόσμο! Ευτυχώς για την Ελένη και τον Γρηγόρη που ο Ψωμιάδης αποκάλυψε καθυστερημένα τις προθέσεις του και στον ΑΝΤ1 ούτε καν που τους πέρασε αυτός από το μυαλό.

Διαφορετικά, η Μενεγάκη θα έχανε το θρόνο της (ναι ναι μη γελάς καθόλου) και τον Αρναούτογλου ούτε γάμος με τη Νάντια Μπουλέ δεν θα τον έσωζε... Πάντως, ο Νομάρχης είναι μεγάλος φαν της Βίκυς Καγιά, δηλώνοντας σίγουρος για την επιτυχία της. Για να καταλάβεις, δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή που να μη βγήκε την Τρίτη, εκφράζοντας τη στήριξη του στο μοντέλο. Ούτε ανιψιά να την είχε τέτοια υποστήριξη.... Είδες, όμως, ανωτερότητα; Θα μπορούσε να λέει τα χειρότερα, αφού τού... έφαγε τη θέση, αλλά δεν το κάνει!