Πώς είδαμε την πρεμιέρα της Καγιά!

22.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία (λέμε τώρα) επιτέλους έγινε. Την Τρίτη 21 Απριλίου η Βίκυ Καγιά έκανε πρεμιέρα με τον «Πρωινό Καφέ» και όλοι στηθήκαμε μπροστά στην τηλεόραση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία (λέμε τώρα) επιτέλους έγινε. Την Τρίτη 21 Απριλίου η Βίκυ Καγιά έκανε πρεμιέρα με τον «Πρωινό Καφέ» και όλοι στηθήκαμε μπροστά στην τηλεόραση να δούμε το μοντέλο στο νέο της ρόλο. Σε άλλους άρεσε και σε άλλους δεν άρεσε. Αλλά έτσι είναι... δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους σωστά; Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άσκησαν αυστηρή κριτική στην Καγιά, ενώ αν άκουγες λίγο από τα μεσημεριανά, θα ανταριαζόσουνα από την τόση κακία. Μπρρρ.

Ακόμη θυμάμαι κάποιες από τις ατάκες τους και απορώ καμιά φορά... τι δίνουν στα πάνελ και πίνει; Ξύδι; Δε λέω ότι η Καγιά με ενθουσίασε με την εμφάνιση της, αλλά πρώτη εκπομπή ήταν, έχει όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου. Εξάλλου, για πρεμιέρα μια χαρά τα πήγε, αφού δεν είχε τόοοσο άγχος και κυρίως δεν έκανε τα τρελά σαρδάμ. Και να σκεφτείς ότι στις τρεις ώρες εκπομπής σταμάτησε να μιλάει στις διαφημίσεις και στο δεκάλεπτο του φενγκ σούι. Αν συνεχιστεί η λογοδιάρροια της, προτείνω να έχουν και δεκάλεπτα με γιόγκα.

Α επίσης να κάνουν κάτι με το γέλιο της. Είπαμε, ωραία η ευθυμία (και η Μενεγάκη μέσα σε αυτή είναι), αλλά θέλει ένα μέτρο. Αν είναι να ξεκινάει στις 10 και να τελειώνει το χάχανο στη μία, οι τηλεθεατές θα αρχίσουν το άτιμο το ζάπινγκ για να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι τους. Sorry Βίκυ. Κι εγώ σε αγαπάω... Και η μαμά μου σε αγάπησε, διότι της θύμισες εποχές... Μαρίας Αλιφέρη με την ατάκα «Σας αγαπάω όλους». Μόνο οι πανελίστες δε συγκινήθηκαν.

Για να λέμε, όμως και του στραβού το δίκιο, υπήρχαν κάποια κενά στην εκπομπή και... αντιφατικά στοιχεία. Ας πούμε το τρέιλερ τις προηγούμενες μέρες παρουσίαζε την Καγιά ως ένα εργαζόμενο κορίτσι, που ξυπνάει το πρωί, φοράει το τζινάκι της, πίνει το χυμό της και φεύγει για τη δουλειά... που απλά τυγχάνει να είναι η παρουσίαση του «Πρωινού καφέ». Ε, αυτό το 30χρονο κορίτσι που έχει τις ίδιες ανησυχίες με όλους τους νέους της ηλικίας της, έσκασε μύτη στην πρεμιέρα με φόρεμα Σήλια Κρηθαριώτη! Ήταν too much? Και οι θεματικές ενότητες είχαν αρκετά κενά, αλλά αρχή είναι ακόμη...