Οι σπόντες της Θρασκιά για τον Γρηγόρη...

23.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη και τελευταία φωτογράφηση έγκυος έκανε η Ράνια Θρασκιά, η οποία μίλησε στο Down Town για την εγκυμοσύνη της, το παιδί που περιμένει, τον γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη και τελευταία φωτογράφηση έγκυος έκανε η Ράνια Θρασκιά, η οποία μίλησε στο Down Town για την εγκυμοσύνη της, το παιδί που περιμένει, τον γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Χμ, είμαι σίγουρη ότι το τελευταίο είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Εντάξει, η εγκυμοσύνη και ο ερχομός είναι η καλύτερη περίοδος για μία γυναίκα, υπάρχει πολύ ευτυχία, μεγάλη συγκίνηση, μπλα μπλα.... Πάνω κάτω, δηλαδή, ισχύουν τα ίδια για όλες τις γυναίκες. Γι αυτό κι εγώ θα μείνω μόνο στο κομμάτι «Γρηγόρης Αρναούτογλου».

Εξάλλου, πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι (του κουτσομπολιού). Η Ράνια που λες με το «καλημέρα» της συνέντευξης πέταξε τη σπόντα για τον πρώην αγαπημένο της, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την απάντηση της σε μια δική του σπόντα, όταν έμαθε ότι εκείνη είναι έγκυος. Τότε, αν θυμάσαι, ο Γρηγόρης είχε πει ότι χαίρεται για την Ράνια, διότι ήξερε πόσο πολύ ήθελε ένα παιδί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι, γιατί η Ράνια από τα 28 της ήθελε ένα παιδί. Και προσπαθούσε, προσπαθούσε...».

Ε, τώρα η Θρασκιά έρχεται να πει ότι η μητρότητα μέχρι πρόσφατα ήταν μία πολύ μακρινή σκέψη και αυτό το γνωρίζουν καλά οι δικοί της άνθρωποι. «Εμένα στα 28 μου η πιθανότητα να γίνω μητέρα μού φαινόταν κλειστοφοβική» λέει χαρακτηριστικά. Ακούει, κανείς;;; Και μη νομίζεις ότι σταματούν εδώ οι σποντίτσες. Παρακάτω αποκαλύπτει ότι η ανάγκη να γίνει μητέρα τής προέκυψε μέσα από τη σχέση της με τον Ανδρέα, αλλά κυρίως μέσα από την καλύτερη σχέση με τον εαυτό της, που απέκτησε τελευταία.

Ωστόσο, η Ράνια το καλύτερο το άφησε για το τέλος. Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γρηγόρη απάντησε αρνητικά, λέγοντας με λίγα λόγια ότι θα προτιμούσε την ανεργία από μία συνεργασία με τον πρώην. Βέβαια, το εξήγησε αυτό με τον δικό της τρόπο, λέγοντας ότι δεν θα ξεπουλούσε την προσωπική της ζωή για τα νούμερα, ούτε θα δημιουργούσε πρόβλημα στην οικογένεια της. Οπότε τι; Καλύτερα άνεργη, παρά ξανά συμπαρουσιάστρια του Αρναούτογλου.