Σολωμού - Γεωργούλης: ένα μήνα ζευγάρι....

22.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ζευγάρι εδώ κι ένα μήνα είναι η Μαρία Σολωμού με τον Αλέξη Γεωργούλη. Αν και οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους (καλά όχι ότι περιμένουμε να το κάνουν) σύμφωνα με δημοσίευμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ζευγάρι εδώ κι ένα μήνα είναι η Μαρία Σολωμού με τον Αλέξη Γεωργούλη. Αν και οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους (καλά όχι ότι περιμένουμε να το κάνουν) σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού Σολωμού και Γεωργούλης οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί. Και μάλιστα σφόδρα ερωτευμένοι.

Εξάλλου, τον καιρό που ήταν ζευγάρι δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση τους και όσοι τους ζούσαν τότε από κοντά έλεγαν ότι ήταν τα μάλα ταιριαστοί. Μάλιστα, το 2001 οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν το ζευγάρι και στη μεγάλη οθόνη, αφού ήταν πρωταγωνιστές στην ταινία, «Φούσκα». Λίγο καιρό μετά, όμως, χώρισαν και ο καθένας τράβηξε τον δικό του επαγγελματικό και προσωπικό δρόμο.

Η επιτυχία και η δημοσιότητα μπήκε ταυτόχρονα στη ζωή τους, όμως, εκείνοι απέφευγαν να συναντηθούν, κόβοντας κάθε επαφή με το παρελθόν. Μάλιστα, από το 2001 μέχρι σήμερα δεν έχουν συνεργαστεί και αυτό ίσως να λέει κάτι. Στο μεταξύ, ο Γεωργούλης εξελίχθηκε σε ζεν πρεμιέ με μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, ενώ η Σολωμού απέκτησε ένα παιδί από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Το ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία πριν λίγο καιρό και μάλλον θυμήθηκαν ξανά τα παλιά. Μέσα σε αυτόν τον μήνα έχουν κάνει τρεις δημόσιες εμφανίσεις και παρόλο που αποφεύγουν τον φωτογραφικό φακό, εκείνος τους έχει απαθανατίσει σε στιγμές που μιλάει το βλέμμα και λέει ότι... «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααλος». Σύμφωνα με το «ΟΚ», η Σολωμού αρκετά βράδια πηγαίνει στο σπίτι του Αλέξη, ενώ πολλές φορές πηγαίνουν για ποτό στο στέκι εκείνου στου Παπάγου.