Συνεχίζεται η κόντρα Σαμπρίνας - Λιαδέλη!

24.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έχει τέλος η κόντρα της Σαμπρίνας με τον Παναγιώτη Λιαδέλη κι εκεί που λέγαμε ότι οι δύο πλευρές μάλλον ηρέμησαν, έρχεται ένα καινούργιο επεισόδιο να μάς διαψεύσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έχει τέλος η κόντρα της Σαμπρίνας με τον Παναγιώτη Λιαδέλη κι εκεί που λέγαμε ότι οι δύο πλευρές μάλλον ηρέμησαν, έρχεται ένα καινούργιο επεισόδιο να μάς διαψεύσει. Τι κι αν η αοιδός υπερασπίστηκε δημοσίως τον πρώην σύζυγο, όταν βγήκε η πρώην αγαπημένη του, Χριστίνα Παππά και είπε ότι εκείνος είναι ακόμη παιδί; Άλλο το ένα και άλλο το άλλο... δηλαδή η διατροφή!

Εκεί υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Για του λόγου το αληθές, βγήκε η δικηγόρος της Σαμπρίνας και κατηγόρησε τον Λιαδέλη ότι δεν δίνει τη διατροφή που όρισε το δικαστήριο. Θα θυμάσαι την απόφαση που έλεγε ότι ο μπασκετμπολίστας πρέπει να καταβάλλει μηνιαίως 2.200 ευρώ. Ε, σύμφωνα με την Σαμπρίνα αυτά τα χρήματα μήτε που τα έχει δει, ενώ δεν έχει δει ούτε τα αναδρομικά που της χρωστάει.

Για την ακρίβεια, όπως λέει η δικηγόρος της, δεν έχει δώσει μισό ευρώ από τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, αν σύντομα δεν δώσει τα χρήματα, τότε θα του κάνουν μήνυση και θα προχωρήσουν σε κατάσχεση. Μάλιστα. Μπορείς να φανταστείς τι έχει να ακολουθήσει. Ωραίο καλοκαίρι προβλέπεται. Ε, τι μόνο γάμους και βαφτίσεις θα περιλαμβάνει το καλοκαιρινό μενού; Μια ίντριγκα δεν θα την έχει;