Γιατί τα πήρε η Θεοδωρίδου;

24.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κρανίο τα έχει πάρει η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τα τελευταία δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Είναι, δε, τόσο εκνευρισμένη η αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κρανίο τα έχει πάρει η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τα τελευταία δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Είναι, δε, τόσο εκνευρισμένη η αοιδός που ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση σε συγκεκριμένο περιοδικό, που πρώτο έγραψε για σχέση. Όχι παίζουμε.

Νομίζω ότι αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Νατάσσα απαντάει με αυτό τον τρόπο σε δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή. Και όπως λένε δικοί της άνθρωποι, το κάνει αυτό, διότι έχει κόρη στην εφηβεία. Να σου εξηγήσω το σκεφτικό. Από τότε που η Θεοδωρίδου χώρισε με τον Ανδρέα Φουστάνο, κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορεί δημοσίευμα που της χρεώνει και από ένα νέο έρωτα.

Η αλήθεια είναι ότι από όσα γράφονται, μόνο δύο σχέσεις ίσχυαν, αυτή με τον Σέρρο Μύρτα και με έναν άλλο νεαρό, το όνομα του οποίου (συγνώμη κιόλας) μου διαφεύγει. Εξάλλου, και στις δύο περιπτώσεις η αοιδός από την πρώτη στιγμή έκανε δημόσιες εμφανίσεις και δεν είχε πρόβλημα κανένα. Από τον Μύρτα και μετά φαίνεται ότι κακό έχει παραγίνει και οι ερωτικές «χρεώσεις» είναι αρκετές. Και ο ένας καλύτερος από τον άλλον, έτσι;

Αφού να σκεφτείς, ίσα που τη ζηλεύω. Μα που τους βρίσκει. Μόνο φέτος το χειμώνα έχουν χρεώσει στη Νατάσσα σχέση με νεαρό επιχειρηματία και τώρα με τον Μπιουγιούρη. Μάλιστα, για τον ηθοποιό υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες για το πώς περνούν ως ζευγάρι, πού πηγαίνουν, τι κάνουν, ενώ παίζουν και μαρτυρίες γειτόνων Μπουγιούρη. Να σου πω, δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι. Ξέρω, όμως, ότι η Θεοδωρίδου είναι τα μάλα εκνευρισμένη και δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλα τέτοια δημοσιεύματα.