Γερμανού - Χρηστίδου δεν είναι φίλες...

27.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγο καιρό μετά την έναρξη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χρηστίδου να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγο καιρό μετά την έναρξη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χρηστίδου να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, οι φήμες αυτές συνεχίστηκαν κανονικά και το επόμενο διάστημα, όπου οργίαζαν κανονικά και με το νόμο(;).

Άσε, που δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα εκείνα, που έλεγαν ότι η Σίσσυ θέλει δική της εκπομπή στην τηλεόραση και ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη Ναταλία. Ε, σε όλα αυτά έρχεται να δώσει τις απαντήσεις της η ίδια η Σίσσυ, η οποία μεταξύ μας δεν μας έλυσε και πολλές απορίες. «Με τη Ναταλία δεν είμαστε φίλες» αποκαλύπτει στο «Πολύ μπλα μπλα» κι εσύ όσο καλοπροαίρετος άνθρωπος κι αν είσαι, με το μπαρδόν κιόλας δεν πιστεύεις ότι έχουν καλές σχέσεις.

Πιστεύεις απλά τις φήμες. Βέβαια, η Χρστίδου εξήγησε ότι δεν έχουν έρθει κοντά, λόγω της απόστασης, αφού αυτή ζει στη Θεσσαλονίκη και η Γερμανού στην Αθήνα. Σχέση έχουν και η απόσταση δεν μπορεί να τις φέρει πολύ κοντά; Εντάξει, φίλες δεν είναι, καλές συνεργάτριες είναι; Ιδού η απορία. Πάντως, λέγεται ότι η Ναταλία θέλει να έχει την Σίσσυ και του χρόνου στο πλευρό της κι αν για τη νεαρή παρουσιάστρια δεν έρθει η πρόταση που επιθυμεί (δική της εκπομπή δηλαδή) δεν αποκλείεται να συνεχίσει να είναι... «Μες στην καλή χαρά». Καλά τα λέω;