Η περιπέτεια του Γιώργου Μαζωνάκη!

28.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ξέρεις από βέσπα» λέγαμε κάποτε παλιά, τώρα θα λέμε «Ξέρεις από αυτόματο τζιπ»; Ο Γιώργος Μαζωνάκης, απ ότι φαίνεται ένα μικρό θέμα με τα αυτόματα αυτοκίνητα το έχει και για του λόγου το αληθές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ξέρεις από βέσπα» λέγαμε κάποτε παλιά, τώρα θα λέμε «Ξέρεις από αυτόματο τζιπ»; Ο Γιώργος Μαζωνάκης, απ ότι φαίνεται ένα μικρό θέμα με τα αυτόματα αυτοκίνητα το έχει και για του λόγου το αληθές το περασμένο Σάββατο πέρασε μεγάλη λαχτάρα. Και πράγματι, ο αοιδός είχε... άγιο μαζί του, αφού ένα μπέρδεμα με τις ταχύτητες, λίγο έλειψε να του κοστίσει ακριβά.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Μαζωνάκης έφυγε μόνος από το νυχτερινό κέντρο που άδει ο Βασίλης Καρράς με το πολυτελές τζιπ ενός φίλου του. Το αυτοκίνητο, όμως, ήταν αυτόματο και ο αοιδός ξεκινώντας μπέρδεψε την «πρώτη» με την όπισθεν. Αποτέλεσμα; Κρεμάστηκε το μισό τζιπ σε ένα πεζούλι όπου από κάτω υπήρχε ένα μέτρο κενό.

Έντρομος ο Μαζωνάκης προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο, όμως, δεν τα κατάφερνε. Για καλή του τύχη, την ώρα εκείνη έβγαιναν κάποιοι θαμώνες, οι οποίοι φώναξαν τους υπαλλήλους του μαγαζιού για βοήθεια. Εκείνοι έτρεξαν και τράβηξαν έξω το τζιπ. Ο αοιδός σε κατάσταση σοκ πήγε στο καμαρίνι του Καρρά για να ηρεμήσει, ενώ ζήτησε να μη δοθεί διάσταση στο θέμα, διότι ένιωθε άβολα.