Έξαλλη η Έλενα Παπαρίζου!

28.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη είναι η Έλενα Παπαρίζου με όλα αυτά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και αφορούν την προσωπική της ζωή. Τη μία την χωρίζουν με τον Τόνι Μαυρίδη. Την άλλη λένε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη είναι η Έλενα Παπαρίζου με όλα αυτά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και αφορούν την προσωπική της ζωή. Τη μία την χωρίζουν με τον Τόνι Μαυρίδη. Την άλλη λένε ότι ήταν έγκυος κι έχασε το παιδί. Άλλα λένε ότι έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη και πάει λέγοντας. Η Παπαρίζου στην αρχή είπε να μη δώσει σημασία, αφού ξέρει ότι όλα είναι μέσα στο παιγνίδι της δημοσιότητας.

Το κακό όμως έχει παραγίνει και παρόλο που εκείνη προτιμά να μην απαντά και να δίνει μεγαλύτερη έκταση στα δημοσιεύματα, αυτά δε λένε να σταματήσουν. Αντίθετα, συνεχίζουν κανονικά και για του λόγου το αληθές, δεν περνά εβδομάδα που να μην μαθαίνουμε κάτι καινούργιο για την προσωπική της ζωή. Και όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια, είναι πολύ μακριά από την αλήθεια.

Έτσι, η αοιδός - που τις επόμενες μέρες ξεκινά τις εμφανίσεις της στο ανακαινισμένο Θάλασσα - αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Από εδώ και στο εξής όποιος γράφει δράκους για τα προσωπικά της, θα βρίσκει απέναντι του τόσο εκείνη, όσο και τον αγαπημένο της, Τόνι. Μάλιστα, λέγεται ότι η Έλενα σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά και να κάνει μηνύσεις σε όσους έγραφαν το προηγούμενο διάστημα τους διάφορους δράκους.