Πρώτη αποχώρηση από τον "Πρωινό Καφέ"

30.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη δεύτερη εβδομάδα διανύει ο νέος «Πρωινός Καφές» με τη Βίκυ Καγιά και ήδη έχουμε την πρώτη απώλεια! Ναι, όπως το διάβασες. Η πρώτη αποχώρηση συνεργάτη είναι γεγονός. Κι αν στον ΑΝΤ1 όταν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη δεύτερη εβδομάδα διανύει ο νέος «Πρωινός Καφές» με τη Βίκυ Καγιά και ήδη έχουμε την πρώτη απώλεια! Ναι, όπως το διάβασες. Η πρώτη αποχώρηση συνεργάτη είναι γεγονός. Κι αν στον ΑΝΤ1 όταν έκαναν την επιλογή του ηθοποιού, Γιάννη Δρίτσα ως συμπαρουσιαστή της Βίκυς Καγιά είχαν στο μυαλό τους... «σπίτι χωρίς Γιάννης, προκοπή δεν κάνει» μέσα σε λίγες μέρες άλλαξαν γνώμη.

Αν και η απόφαση αυτή φαίνεται να πάρθηκε από κοινού, αφού λέγεται ότι και οι δύο πλευρές δεν ήταν ικανοποιημένες από τη συνεργασία. Πότε πρόλαβαν και δεν ταιριάξανε, θα σε γελάσω. Αλλά το αυτό επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός, ο οποίος κάνει λόγο για «ασυμφωνία χαρακτήρων». Κοίτα για... χαρακτήρων δεν ξέρω, αλλά μία ασυμφωνία γενικότερα υπήρχε.

Ο ηθοποιός δεν κόλλαγε με το όλο σκηνικό (δεν εννοώ βρε τους καναπέδες και τα νέα χρώματα αλλά την ομάδα) και για το λόγου το αληθές, μία εβδομάδα να ακούσαμε μισή φορά τη φωνή του, ζήτημα ήταν. Βέβαια, παρασκηνιακά ακούγονται διάφορα, όπως ότι η Καγιά είναι εριστική με τους συνεργάτες της, στα διαλλείματα βάζει τις φωνές και γενικά είναι παραπάνω φωνακλού λόγω άγχους. Μάλιστα, κάποιες κακές γλώσσες συνδέουν την αποχώρηση με τις παρασκηνιακές φήμες.

Πάντως, κάποιοι άλλοι λένε ότι η αποχώρηση του Δρίτσα δεν θα είναι η τελευταία, αφού δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και άλλη. Βρε μπας και την έχουν δει Big bother εκεί στον «Πρωινό Καφέ» και κάθε εβδομάδα θα έχουμε κι από μία αποχώρηση; Μπρρρρ. Ωστόσο, στο κανάλι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού αυτή είναι δοκιμαστική περίοδος. Είπαμε τα καλύτερα έρχονται τον Σεπτέμβριο.