Πρώτη εμφάνιση για Παπουτσάκη - Μπουρδούμη...

30.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Γιατί, μπορεί οι δύο πρωταγωνιστές του «Έχω ένα μυστικό»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Γιατί, μπορεί οι δύο πρωταγωνιστές του «Έχω ένα μυστικό» να επιμένουν ότι είναι φίλοι και όχι ζευγάρι, αλλά πολλοί έχουν αντίθετοι άποψη. Αν και είναι αλήθεια ότι τελευταία οι δυο τους, το έχουν πάρει πιο χαλαρά και δεν επιμένουν τόσο στη θέση... «είμαστε φίλοι».

Μη φανταστείς, όμως και βαρύγδουπες δηλώσεις ή επιβεβαιώσεις. Όοοοχι. Απλά, Παπουτσάκη και Μπουρδούμης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις τελευταίες φήμες. Πριν λίγες μέρες, ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης έκανε πάρτι στους συντελεστές της σειράς «Έχω ένα μυστικό» και σε αυτό εννοείται ότι πήγαν και οι τηλεοπτικοί «Αλίκη» και «Δημήτρης».

Αν και πήγαν (κι έφυγαν) χωριστά, όλη τη βραδιά κάθονταν δίπλα και δεν ήθελε πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Εννοείται ότι δεν έπαιξαν αγκαλιές και τέτοια, αλλά ο Μπουρδούμης κυρίως, ήταν λίγο πιο τσίτα και κάθε λίγο και λιγάκι έριχνε κλεφτές ματιές στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί. Πάντως, πολλοί λένε ότι η επιβεβαίωση της σχέσης τους είναι θέμα χρόνου. Κι αν δεν το έχουν κάνει μέχρι στιγμής, είναι γιατί δεν θέλουν να συνδεθεί ο έρωτας τους με τη σειρά. Ειδικά, η Παπουτσάκη που οι περισσότεροι λένε (μαζί και ο Κώστας Καραφώτης) ότι μία ταύτιση με την αξέχαστη εθνική μας σταρ την έχει...