«Χάντισε... λουκουμάκι»

04.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Χάντισε... λουκουμάκι». Κι αν έχει και φυστικάκι, ακόμη καλύτερα. Πρόσεξε να δεις τι σκαρφίστηκαν οι γείτονες μας για να προωθήσουν καλύτερα τη συμμετοχή της Χαντισέ στην Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χάντισε... λουκουμάκι». Κι αν έχει και φυστικάκι, ακόμη καλύτερα. Πρόσεξε να δεις τι σκαρφίστηκαν οι γείτονες μας για να προωθήσουν καλύτερα τη συμμετοχή της Χαντισέ στην Γιουροβίζιον. Από δω και στο εξής, όπου θα πηγαίνει η αοιδός, στο τέλος θα προσφέρει κι από ένα λουκουμάκι στον κόσμο. Όπως διάβασες.

Και για του λόγου το αληθές, έχουν προμηθευτεί ίσα με 100 χιλιάδες λουκουμάκια (όλων των γεύσεων και μεγέθους) για να φιλέψουν τον κόσμο που θα ακούει την Χαντισέ. Ε, σου λένε με λίγο λίκνισμα γοφού της εκπροσώπου κι ένα λουκουμάκι στο τέλος, θα γλυκαθούν οι ευρωπαίοι και θα μας τη ρίξουν την ερημό-ψήφο. Ναι καλά. Άντε μη βάλουμε εμείς τον Sakis να τυλίγει πίτα γύρο απ’ όλα και στείλουμε τους ευρωπαίους αδιάβαστους μεν... χορτασμένους δε.

Πάντως, μεταξύ μας, η Χαντισέ αν και βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα με τα φαβορί, τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετούς πόντους. Κι αυτό, διότι με τις εμφανίσεις επί σκηνής σε όσες χώρες πηγαίνει (για να μη λένε, δηλαδή, ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε θέμα μαζί της) απογοητεύει τους πάντες. Μια σέξι τραγουδίστρια με τα καυτά σορτσάκια και το πόδι λαμπάδα βλέπουν στο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της, μια κοπελίτσα με ρούχα τσουβάλια και... εγκυμοσύνης βλέπουν μπροστά τους. Οπότε, τι να σου κάνει και το λουκούμι, όταν επί σκηνής βλέπουν... λουκουμά;