Σκληρό reality το τελευταίο χαρτί Μικρούτσικου;

04.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» λέει ο σοφός λαός και ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται ότι θα το ακολουθήσει. Η εκπομπή του «Παρέα με τον Ανδρέα» πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και για του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» λέει ο σοφός λαός και ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται ότι θα το ακολουθήσει. Η εκπομπή του «Παρέα με τον Ανδρέα» πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και για του λόγου το αληθές, κάνει μονίμως μονοψήφια νούμερα, ενώ τελευταία δε λέει να περάσει ούτε το 5%.

Όποια προσπάθεια κι αν κάνει για να ανακάμψει, δυστυχώς για εκείνον, δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι κι αν έβαλε στη θεματολογία του και κάποιες reality ενότητες; Τι κι αν στο πάνελ του έχει τη μάνα Εύη Βατίδου, που όπως λέει η ίδια «άμα δεν έχεις παιδιά, δεν επιβιώνεις στην πρωινή ζώνη»; Τζίφος η δουλειά.

Και κάπου εδώ, κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά του Μικρούτσικου στην τηλεόραση. Όχι, αγαπημένε μου, μην τα βάφεις μαύρα. Δημοσίευμα του περιοδικού «Όλα» λέει ότι ο Ανδρέας είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει και για να καταλάβεις, σκέφτεται του χρόνου να επιστρέψει με reality εκπομπή! Εξ ου και το... «παλιά μου τέχνη κόσκινο». Μάλιστα, ο «πατριάρχης» του είδους σκέφτεται να κάνει σκληρό reality, διότι ως γνωστόν όσο πιο σκληρό, τόσο πιο καλό. Από άποψη τηλεθέασης, μην μπερδεύεσαι.

Ωστόσο, ο Μικρούτσικος δεν θα παραμείνει του χρόνου στην πρωινή ζώνη, αλλά θα επιστρέψει στην απογευματινή. Άλλωστε, την ξέρει καλά και στη ζώνη αυτή κάποτε παλιά είχε κάνει τους διάφορους... δράκους. Όσο για τις ώρες αυτές που θα «ορφανέψουν»; Αν δε δεχτεί ο Παπά - Στρουμφ και τα λοιπά Στρουμφάκια να την παρουσιάσουν, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και το Νίκο Μουτσινά, αφού λέγεται ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με το Star να είναι του χρόνου στο κανάλι. Τι είπες; Το δις εξαμαρτείν; Μπααα. Αυτό ισχύει μόνο για γάμους. Όχι για τηλεοπτικές εκπομπές και καναπέδες....