Ο γάμος του Μικρούτσικου!

17.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μαρτύριο μας που είχε ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα και αφορούσε τον γάμο του Μικρούτσικου επιτέλους τελείωσε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μαρτύριο μας που είχε ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα και αφορούσε τον γάμο του Μικρούτσικου επιτέλους τελείωσε. Ο Ανδρέας παντρεύτηκε την Κυριακή τη Δήμητρα Ρουμπέση κι έτσι ο εφιάλτης, που κάθε μέρα όποιο κανάλι βάζαμε είχε αποκλειστικά το νυφικό της κυρίας Μικρούτσικου, είναι πια παρελθόν. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην Κηφισιά και παρόλη την κακοκαιρία, πολλοί από τους καλεσμένους τίμησαν το ζευγάρι.

Κουμπάροι ήσαν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η σύζυγός του, Σίσυ Παπαδήμα (αυτή μάλιστα, είναι κουμπαριά για μια ζωή), ενώ στους καλεσμένους διέκρινες από στελέχη του Alpha μέχρι πρώην παίκτες των reality. Έτσι, εκεί βρέθηκε ο αδελφός του Θάνος Μικρούτσικος, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, ο Γιάννης Λάτσιος άνευ της Ελένης Μενεγάκη (που να πήγαινε η γυναίκα με τέτοια κακοκαιρία και την κοιλιά τούρλα;), η Σοφία Βόσσου, η Λόλα Νταϊφά, ο Μιχάλης Ασλάνης, η Καλομοίρα με τον Νίκο Μίχα και η Μάρω Λύτρα από το Fame 2. Ήταν ακόμη εκεί το μισό «The Wall?, κάποιοι από το Mission και ο Πρόδρομος από το Big Brother 2. Το ζευγάρι πήγε μαζί στην εκκλησία, ενώ το αυτοκίνητο οδήγησε ο γιος του Ανδρέα, Στέργιος. Παρατήρηση: η ενδυμασία του Στέργιου ήταν κάτι σε...πάω χύμα για ένα καφεδάκι στην πλατεία και όχι γιου γαμπρού.

Ωστόσο, από το γάμο έλειψαν και κάποια άτομα, η απουσία των οποίων στεναχώρησε τον Ανδρέα. Τους «αχάριστους» αυτούς ανθρώπους ανακάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου και την επομένη στην εκπομπή της τους ξεμπρόστιασε. Αναφέρω κάποια ονόματα: Σεμίνα Διγενή, Θέμος Αναστασιάδης, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Λάκης Λαζόπουλος, Γιώργος Οικονομέας, Γιώργος Αυτιάς (ο μισός Alpha δηλαδή) και άλλοι. Έλα, όμως, που την εκπομπή έβλεπε ο Μικρούτσικος και πήρε τηλέφωνο για να προσθέσει ακόμη ένα όνομα στη λίστα των απουσιών: Νίκος Ευαγγελάτος. Μάλιστα, ο σύζυγος της Τατιάνας, αν και προσκεκλημένος δεν παραβρέθηκε στο γάμο του Ανδρέα. Η Τατιάνα, αφού ξεροκατάπιε καμιά δεκαριά φορές, εξήγησε στον Ανδρέα πως δεν παραβρέθηκαν διότι αυτή είχε το Fame και ο Νίκος έμεινε στο σπίτι να φυλάξει τα παιδιά. Ασε, που ποτέ δεν πηγαίνει ο ένας χωρίς τον άλλον σε κοινωνική εκδήλωση, γιατί το έχουν γρουσουζιά. Το γέλιο, όμως, ξέρεις ποιο είναι; Όταν η Τατιάνα προλόγισε το θέμα, είπε πως η ίδια θα έκανε τα πάντα για να πήγαινε και πως είναι χαζές δικαιολογίες οι ανειλημμένες υποχρεώσεις!

Αχ Τατιάνα μου, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!