Η Παπαρίζου στην Γιουροβίζιον!

24.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος μπήκε στο σήριαλ της εκπροσώπησης μας στη Γιουροβίζιον, αφού τελικά βρέθηκε η αοιδός που θα μας εκπροσωπήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος μπήκε στο σήριαλ της εκπροσώπησης μας στη Γιουροβίζιον, αφού τελικά βρέθηκε η αοιδός που θα μας εκπροσωπήσει. Η Έλενα Παπαρίζου είναι η τυχερή ή άτυχη (όπως θες το παίρνεις) που θα ταξιδέψει μέχρι το Κίεβο εκπροσωπώντας την Ελλάδα, άνευ της βοήθειας της Δάφνης Μπόκοτα αλλά με τραγούδι του Χρήστου Δάντη. Το εν λόγω δίδυμο έχει ξανασυνεργαστεί στο τραγούδι «Αναπάντητες κλήσεις» κι έτσι η ΕΡΤ θεώρησε πως είναι η καλύτερη επιλογή για την Γιουροβίζιον.

Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ο λίγος χρόνος που έχουν αοιδός και συνθέτης για να ετοιμαστούν, αφού τις επόμενες μέρες πρέπει να βρεθούν τα πέντε υποψήφια τραγούδια, ο κόσμος να διαλέξει το καλύτερο και στη συνέχεια να ξεκινήσει το τουρνέ ανά τα Ευρώπας για να μας γνωρίσουν και συνηθίσουν (στο αυτί τους) το τραγούδι οι...εταίροι μας. Η απόφαση πάρθηκε το Σάββατο και η Παπαρίζου βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τώρα την πάλαι ποτέ «σιδηρά κυρία» της Γιουροβίζιον, Δάφνη Μπόκοτα αυτή αποτελεί οριστικά παρελθόν από την παρουσίαση του. Η ΕΡΤ αιφνιδίως και την τελευταία στιγμή αποφάσισε την απομάκρυνσή της από το πόστο που κατείχε τα τελευταία 18 χρόνια. Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τα μάλα την Μπόκοτα, η οποία έκανε ένα πανκαλικό πέρασμα στην τηλεόραση, εκφράζοντας την πικρία και το παράπονο της. Τόσα χρόνια στο μετερίζι της Γιουροβίζιον και την πέταξαν έτσι απλά σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι. Αυτό το παράπονο εξέφρασε η Δάφνη, η οποία δήλωσε επίσης πως ο θεσμός βασίζεται στις δημόσιες σχέσεις, τις οποίες η ίδια είχε τόσα χρόνια στη θέση αυτή.

Τώρα μεταξύ μας, η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Μπόκοτα και η ίδια τρόπω τινά...αναιρεί τον εαυτό της. Με ποιο τρόπο; Αν οι πρωτιές στηρίζονται στις καλές δημόσιες σχέσεις, τότε για να κατακτήσεις τις τελευταίες θέσεις πρέπει να είσαι τσακωμένος με όλους;;;