"Ξεφουσκώνει" η Καγιά;

06.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η τρίτη εβδομάδα είναι αυτή που διανύει η Βίκυ Καγιά στο τιμόνι του «Πρωινού Καφέ» και οι πρώτες μέρες αυτής δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρες για το μοντέλο. Όπως την προηγούμενη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η τρίτη εβδομάδα είναι αυτή που διανύει η Βίκυ Καγιά στο τιμόνι του «Πρωινού Καφέ» και οι πρώτες μέρες αυτής δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρες για το μοντέλο. Όπως την προηγούμενη, έτσι και τώρα η Καγιά βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόνο που την Δευτέρα και την Τρίτη η διαφορά ανάμεσα σε εκείνη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που επέστρεψε στη δεύτερη θέση, μεγάλωσε.

Για να καταλάβεις, την Τρίτη ο «Πρωινός Καφές» έκανε μόλις 12,8% τηλεθέαση, ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» σχεδόν 17%. Λίγο η σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ, κάτι τα δημοσιεύματα ότι της έκανε πρόταση γάμου, κάτι ότι ο Γρηγόρης γνώρισε τον μέλλοντα πεθερό, καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελε πολύ για να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, η Καγιά δεν προσφέρει και κάποια ίντριγκα για να μας δελεάσει.

Θα μου πεις τελευταία κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τη σχέση της με το Νίκο Κριθαριώτη που τους θέλουν να χωρίζουν λόγω «Πρωινού καφέ» και το μοντέλο να δηλώνει ότι δεν θα άφηνε την καριέρα της για έναν άνδρα. Ούτε σκέφτεται να παντρευτεί σύντομα. Ε, αυτά περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Ο κόσμος θέλει έρωτα, αγάπη, γάμους και παιδιά. Όχι χωρισμούς και κοπέλες που δεν είναι φαν του γάμου. Βλέπεις τι γίνεται με τον Αρναούτογλου, ενώ περιττό να αναφερθώ στην Ελένη Μενεγάκη.

Μιλάει για τα παιδιά και τον άνδρα της και για την χορτόπιτα που έφτιαξε το προηγούμενο απόγευμα και τα μηχανάκια παίρνουν μπρος. Κάθε Τετάρτη, δε, που κυκλοφορούν τα περιοδικά και την έχουνε εξώφυλλο πότε με την οικογένεια και πότε μόνη της να ψωνίζει στη λαϊκή; Εκεί να δεις πανηγύρι που στήνει η AGB. Γιατί, πώς να το κάνουμε αυτά θέλει ο κόσμος. Γι’ αυτό η Καγιά από Σεπτέμβριο θα πρέπει να το πάρει αλλιώς. Αλλά καλύτερα να ξεκινήσει από τώρα...