Περιμένοντας τον πελαργό...

06.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο πελαργός για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα ζευγάρια της showbiz τραβά. Η πρώτη εμπειρία της μητρότητας φαίνεται ότι άρεσε τα μάλα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Άννα Δμητρίεβιτς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο πελαργός για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα ζευγάρια της showbiz τραβά. Η πρώτη εμπειρία της μητρότητας φαίνεται ότι άρεσε τα μάλα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Άννα Δμητρίεβιτς, οι οποίες δεν συμπλήρωσαν ένα χρόνο από τότε που έφεραν στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά και τώρα μαθαίνουμε ότι είναι και πάλι έγκυες.

Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε να είχαν συνεννοηθεί οι συνονόματες, αφού πέρυσι γέννησαν την ίδια εποχή και τώρα ξανά μαζί θα γεννήσουν. Η Παπαχαραλαμπους είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και με τον σύντροφό της, Φάνη Μουρατίδη περιμένουν το δεύτερο γιο τους. Τον πρώτο μάλιστα τον βάφτισαν στις αρχές Απριλίου δίνοντας του τα ονόματα Ξενοκράτης - Έκτορας, ενώ μέσα στο καλοκαίρι σκοπεύουν να κάνουν και το θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι όταν πληροφορήθηκε τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης τρελάθηκε από χαρά και συγκίνηση, αφού είναι ήδη ξετρελαμένοι από την πρώτη εμπειρία και ήθελαν σύντομα να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

Το ίδιο ισχύει και με την Άννα Δημητρίεβιτς και τον Θανάση Ευθυμιάδη, οι οποίοι μετά τον ερχομό της κόρης τους, περιμένουν τώρα την έλευση και του γιου σε λίγους μήνες. Το ζευγάρι έχει ξετρελαθεί με την εγκυμοσύνη και ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ. Η Δημητρίεβιτς αφιερώνει πολλές ώρες στην κόρη τους, ενώ τώρα που είναι έγκυος εννοείται ότι έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της. Όσο για τον Ευθυμιάδη; Όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τα γυρίσματα του σήριαλ «Λόλα» τον περνάει αποκλειστικά με τις γυναίκες της ζωής του, κάνοντας οικογενειακώς βόλτες στην Γλυφάδα.