Η πρώτη πρόβα του Ρουβά

06.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη αγωνία είχαμε όλες αυτές τις μέρες για το χορευτικό του Sakis στην Γιουροβίζιον. Βασικά, από τη μέρα που ακούσαμε τα τρία υποψήφια τραγούδια του Ρουβά για τον διαγωνισμό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη αγωνία είχαμε όλες αυτές τις μέρες για το χορευτικό του Sakis στην Γιουροβίζιον. Βασικά, από τη μέρα που ακούσαμε τα τρία υποψήφια τραγούδια του Ρουβά για τον διαγωνισμό, φαγώθηκαν όλοι πώς θα εμφανισθεί επί σκηνής. Ειδικά, εκεί στο Star λύσσαξαν τα «λαγωνικά» του αν θα κάνει ξανά τούμπες στον αέρα, αν θα σκίσει το μπλουζάκι, το κολάν ή ο, τι άλλο προκειμένου να αποκαλύπτουν οι κοιλιακοί - κόλαση του «ειδώλου».

Ε, λοιπόν, τίποτε από τα παραπάνω δεν περιλαμβάνει το νούμερο του Ρουβά. Αν και κάποιες επιρροές από την προηγούμενη εμφάνιση του στον διαγωνισμό υπάρχουν. Το γνωστό λίκνισμα του Sakis που το είχε στο «Shake it» και παραληρούν τα κοριτσόπουλα από κάτω, παίζει κι εδώ. Όπως παίζουν και κάποια τσαφ του αοιδού, ο οποίος με ένα σβέλτο πηδάει πάνω σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο (αν το λέμε έτσι) και συνεχίζει εκεί τα δικά του.

Τον Sakis πλαισιώνουν τέσσερις χορευτές, δύο γυναίκες και δύο άνδρες και όλοι μαζί εκτός από τα χορευτικά κάνουν και τις λοιπές δουλειές στη σκηνή, όσο ο Sakis μπροστά κάνει τα δικά του. Μάλιστα, υπάρχει σημείο που ο Ρουβάς αλα Μάικλ Τζάκσον κάνει την πασίγνωστη φιγούρα με το ελαφρύ πέσιμο μπροστά. Γουάου. Και όχι δεν παρεξηγούμε εδώ τον Φωκά, διότι παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά.

Σημασία έχει να το κάνεις σωστά. Και ο Sakis το κάνει απλά υπέροχα. Και να φανταστείς ότι ήταν η πρώτη πρόβα. Μπορείς να φανταστείς τι θα γίνει στον τελικό. Πάντως, η χορογραφία του «This is our night» στηρίζεται πάνω στον Ρουβά και όχι στο σκηνικό, όπως πέρυσι με τον Ρώσο Ντίμα Μπίλαν, που είχε δίπλα του βιολιστή, πατινέρ και γενικά είχε της Παναγιάς τα μάτια!