Έφυγε η Νάνσυ από το Fame!

18.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, τώρα φεύγω». «Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι». «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, τώρα φεύγω». «Τα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι». «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες». Όχι, δεν μερακλώθηκα πρωί, πρωί, απλά ψάχνω ένα στίχο που να περιγράφει την είδηση που έχω: η Νάνσυ έφυγε από το Fame Story και όπως φαίνεται η απόφασή της είναι οριστική! Οπότε καταλαβαίνεις, πως μετά την αποχώρηση της ξανθιάς φερέλπιδας αοιδού, στο σπίτι της «Μεγάλης των Αοιδών Σχολή» τα πάντα πίσω έγιναν συντρίμμια, των παικτών αγρίεψε το μάτι, ενώ άφησε κι έναν...αρρωστημένο, τον Γιώργο το Λιανό.

Η απόφαση της Νάνσυ δεν ήτο και τόσο ξαφνική και αυθόρμητη. Η παίκτρια τις τελευταίες μέρες το είχε γυρίσει στον πόνο και τη θλίψη καθώς με καθυστέρηση συνειδητοποίησε(;) πως για τον Γιώργο τρέφει αισθήματα και τελικά ο ευγενής που έγινε ευγενικός, δεν είναι μόνο ευγενικός, αλλά ευγενής. Μην προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα, είναι συλλογισμός ξανθιάς! Ωστόσο, ο Λιανός μάλλον ξύπνησε και τελευταία είχε αρχίσει τα κολλητηλίκια με την Αναστασία. Κάτι που δεν άρεσε στη Νάνσυ, η οποία είδε να χάνει το φανατικό θαυμαστή της και το μοναδικό ενδιαφέρον μέσα στο σπίτι, που την έκανε να περνάει την ώρα της και να ξεχνάει τον εγκλεισμό της.

Έτσι, με πληγωμένο τον εγωισμό της και τα νεύρα της να έχουν γίνει κρόσια καθώς δεν είναι το επίκεντρο για τον Λιανό, μπήκε στο δωμάτιο και δήλωσε πως φεύγει, διότι τα στηρίγματα που είχε, δεν είναι πια δίπλα της. Σνιφ, σνιφ, κλαψ, κλαψ. Η παραγωγή προσπάθησε να τη μεταπείσει, όμως εκείνη δεν έκανε πίσω. Έτσι, πήγε σπίτι της, αν κι έχει περιθώριο να επιστρέψει μέχρι τις 11 το βράδυ της Παρασκευής. Και κάτι μου λέει πως θα το κάνει, αφού θα γυρίσει νικήτρια, ως προς τον Γιώργο πάντα. Βλέπεις, ο Λιανός την επομένη της αποχώρησης ήταν ράκος, ένα κινούμενο χάλι, φθάνοντας στο σημείο να τραγουδάει μέσα στην τουαλέτα ακαπέλα, πονεμένα τραγούδια.

Οι φήμες που κυκλοφορούν πως η Νάνσυ έφυγε, διότι ο μάνατζέρ της, της βρήκε δουλειά σε καλοκαιρινό σχήμα και της έκλεισε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία, γι αυτό κι έφυγε, απλά ελέγχονται.

Δήμητρα Ζάρκου