Και σχεδιάστρια μόδας η Βίσση!

07.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» λέει ο σοφός λαός και άδικο δεν έχει. Ειδικά, τώρα με την οικονομική κρίση μία τέχνη παραπάνω είναι απαραίτητη. Μέχρι και η Άννα Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» λέει ο σοφός λαός και άδικο δεν έχει. Ειδικά, τώρα με την οικονομική κρίση μία τέχνη παραπάνω είναι απαραίτητη. Μέχρι και η Άννα Βίσση είναι της άποψης αυτής και για του λόγου το αληθές, δίπλα στις λοιπές ιδιότητες της κόλλα και αυτή της... σχεδιάστριας μόδας.

Εντάξει, νομίζω ότι έκανα πολύ... λαϊκέ την ιστορία με τις τέχνες και τις πείνες και αυτά δεν είναι πράγματα που ταιριάζουν με την «Απόλυτη» μας. Γι αυτό το παίρνω αλλιώς. Στα χνάρια της Τζένιφερ Λόπεζ, της Κέιτι Μος, της Τζέσικα Σίμπσον, της Βικτόρια Μπέκαμ και της Βίκυς Κουλιανού (χαχα), βαδίζει και η Άννα Βίσση, η οποία λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων. Η Ελληνίδα σταρ έπιασε πατρόν, σχεδιάζοντας δικά της ρούχα, κυρίως αθλητικά. Μάλιστα, την Τετάρτη το βράδυ σε ειδική εκδήλωση παρουσίασε τη νέα της σειρά.

Και όπως κάνουν όλες οι επώνυμες σχεδιάστριες μόδας, στις εμφανίσεις της φοράει κι από ένα δικό της ρούχο. Εξάλλου, υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή; Όοοχι. Έτσι, την Τετάρτη το πρωί που η «Απόλυτη» ήρθε στην Ελλάδα από Λος Άντζελες ήταν ντυμένη με ρούχα της από την κορφή μέχρι τα νύχια. Στην κυριολεξία, αφού μόνο τα γάντια έλειπαν για να είναι η Άννα ντυμένη... γεροχειμώνας by Anna Vissi. Εκείνο το μάλλινο σκουφάκι, ούτε Δεκέμβρη μήνα δεν το φοράς, αλλά κομμάτια να γίνει.

Βίσση είναι αυτή, ξέρει καλύτερα. Πάντως, ωραία ρούχα. Θα τα προτιμήσω. Ωστόσο, αγαπημένε μου, μην αγχώνεσαι και η «Απόλυτη» δεν αφήνει το μικρόφωνο, επειδή έπιασε βελόνα. Επιτέλους, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, όοοοολοι εμείς οι φαν της θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε και πάλι. Η Βίσση το καλοκαίρι θα «οργώσει» όλη την Ελλάδα (από κοντά κι εμείς), ενώ το Νοέμβριο (ξανά επιτέλους) θα εμφανισθεί στο Αθηνών Αρένα για το μοναδικό show που μάς έχει τάξει και όλο περιμένουμε. Άντε να αποκτήσει ένα νόημα η νυχτερινή μου ζωή, διότι δεν αντέχω να ξαναδώ σε χιλιοστή επανάληψη το Sex and the City. Θα πηγαίνω... Βίσση!