Στον "τάκο" Περικλής - Αναστασία!

15.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον φόβο του Περικλή έχουν οι μαθητές της «Μεγάλης των Αοιδών Σχολής», οι οποίοι βλέπουν το φαινόμενο Πέρι να παρασύρει στο διάβα του τους πάντες και να πηγαίνει φουλ για τελικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον φόβο του Περικλή έχουν οι μαθητές της «Μεγάλης των Αοιδών Σχολής», οι οποίοι βλέπουν το φαινόμενο Πέρι να παρασύρει στο διάβα του τους πάντες και να πηγαίνει φουλ για τελικό. Το τελευταίο «θύμα» του Περικλή ήταν η Νάνσυ, την οποία πέταξε έξω με απλές διαδικασίες και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η ξανθιά, αν και πριν λίγο καιρό είχε κάνει την 24ωρη οικειοθελή έξοδο, αυτή τη φορά έφερε βαρέως την αποχώρηση της από το παιγνίδι. Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες η σχέση της με τον Λιανό είχε βρει τον δρόμο της, δε δυσκολεύτηκε και πολύ να τον ξανά τουμπάρει, και η ίδια είχε γλυκαθεί στο...σορολό!

Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ, στις πολλές τρυφερές στιγμές που είχαν τα παιδιά και στα ζουζουνίσματά τους. Άσε, που έφυγε λίγο πριν τον τελικό. Την είσοδο στον οποίο πανηγύρισαν τρελά η Χρυσάνθη, ο Ανδρέας, ο Λιανός και ο αντιπαθής Βαγγέλης, μόλις άκουσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και οι δεινόσαυροι συμπαίκτες του τον είχαν προστατέψει, στέλνοντας για ακόμη μία φορά τον Πέρη στον τάκο.

Έτσι, προτεινόμενοι για τελευταία φορά, είναι η Αναστασία και ο «εξολοθρευτής» Περικλής, γεγονός που έχει δυσαρεστήσεις τους δύο παίκτες, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και φίλοι. Βάσει λογικής και του ιστορικού, ο Πέρη είναι αυτός που θα μείνει και θα πάει στον τελικό για να πάρει τον παρά, την Πόρσε, μία πλούσια νύφη και γιατί όχι να βγάλει και δίσκο. Όσον αφορά την Αναστασία, αυτή δεν έχει πρόβλημα. Και δίσκο θα βγάλει και τον Κεντέρη θα πάρει. Μια χαρά το Fame Story, εκτός από επαγγελματικά φροντίζει να σε αποκαθιστά και προσωπικά. Η μόνη που θα μείνει ρέστα, το βλέπω να έρχεται δηλαδή, είναι η Χρυσάνθη, η μόνη που κάνει κρα να βρει άνδρα και να νιώσουν λίγη χαρά τα ταλαίπωρα σκέλια της.

Δήμητρα Ζάρκου