Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

13.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αγωνία μας για το αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος ή απλά έγινε σαν φοράδα, έλαβε επιτέλους τέλος. Η νεαρή αοιδός δήλωσε δημοσίως πως θα γίνει μαμά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αγωνία μας για το αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος ή απλά έγινε σαν φοράδα, έλαβε επιτέλους τέλος. Η νεαρή αοιδός δήλωσε δημοσίως πως θα γίνει μαμά κι έτσι οι φήμες και τα δημοσιεύματα του τύπου «Έγκυος ή χοντρή» κάπου εδώ τελειώνουν. Η Σπίαρς έβγαλε μία ανακοίνωση στο επίσημο site της, όπου πληροφορεί τους θαυμαστές της πως «ναι θα γίνω μανούλα». Σνιφ, σνιφ. Ρίχνω πολύ κλάμα κάθε φορά που μία γυναίκα μένει έγκυος, ειδικά όταν μιλάει με τόσο συγκινητικά λόγια. Απορώ, μα που τα βρίσκουν και τα λένε όλα αυτά τα δακρύβρεχτα; Ούτε η Μάρθα Βούρτση δεν προκαλούσε τέτοια συγκίνηση.

«Επιτέλους, έφθασε η ώρα που θα μοιραστώ μαζί σας τα υπέροχα νέα που μου συμβαίνουν» γράφει στην ανακοίνωσή της η Μπρίτνεϊ και αναρωτιέμαι τι σου κάνουν οι άτιμες ορμόνες. Μες στη συγκίνηση είναι η αοιδός. Μεταξύ άλλων, η Σπίαρς διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν το περασμένο Σάββατο να ήταν στο νοσοκομείο και να είχε αποβολή. «Όλα αυτά που λέγονται είναι ψέματα» τονίζει η αοιδός και μας καθησυχάζει πως αυτή, το έμβρυο και ο σύζυγός της Κέβιν Φεντερλέιν χαίρουν άκρα υγείας και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ουφ, τώρα ανακουφίστηκα η φαν Σπίαρς.

Πότε θα γεννήσει, δεν το ανακοίνωσε, ωστόσο οι φήμες τη θέλουν να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Για την Μπρίτνεϊ αυτό θα είναι το πρώτο παιδί, αλλά για τον Κέβιν το τρίτο αφού έχει ήδη άλλα δύο με την πρώην σύζυγό του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]