Νέο σκάνδαλο για τους Μπέκαμ!

26.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο σκάνδαλο για τους Μπέκαμ και προτού ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές μάθαμε πως η πρώην νταντά της οικογένειας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο σκάνδαλο για τους Μπέκαμ και προτού ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές (αυτό το βάζω λόγω επικαιρότητας) μάθαμε πως η πρώην νταντά της οικογένειας προέβη σε «καυτές» αποκαλύψεις. Ωραία, γιατί με τέτοια ηρεμία ανησυχήσαμε μήπως και ο γάμος τους διανύει πράγματι καλές μέρες. Λοιπόν, σύμφωνα με την Αμπι Γκίμπσον, την 27χρονη πρώην νταντά των παιδιών τους, ο γάμος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια είναι μία μεγάλη «φούσκα», μεγαλύτερη και από αυτές του Χρηματιστηρίου!

Ναι, το είπε η Αμπι και ας προσπάθησαν οι Μπέκαμ να της κλείσουν το στόμα. Βλέπεις, όταν την πήραν στη δούλεψή τους πριν τρία χρόνια, την έβαλαν να υπογράψει συμφωνητικό, το οποίο της απαγόρευε να μιλήσει δημόσια για όσα θα έβλεπε στο σπίτι τους. Το συμφωνητικό, η νεαρή νταντά το «έσπασε» νόμιμα, διότι πλέον δεν εργάζεται για το ζευγάρι, αλλά και διότι πρόκειται για δύο δημόσια πρόσωπα. Έτσι, την περασμένη Κυριακή έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα The News of the World αποκαλύπτοντας πράγματα, τα οποία λίγο πολύ τα είχαμε υποψιαστεί.

Είπε, λοιπόν, πως ο γάμος τους είναι ένα «παραμύθι», πως ο Ντέιβιντ απατά συστηματικά την Βικτόρια και γενικά ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει τη γυναίκα του στο φτύσιμο. Μην πω κάτι πιο βαρύ και μας πάρει η μπόχα. Μάλιστα, η Γκίμπσον περιγράφει κι ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Βικτόρια διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως είχε εκμυστηρευτεί στην νταντά (ανοίγω την παρένθεση για να παρατηρήσω κάτι: μωρέ εμπιστοσύνη ούτε στον ποπό σου να μην έχεις. Είδες τι έπαθε η Βικτόρια που τα έλεγε στην νταντά) ζήτησε από τον Ντέιβιντ να είναι μαζί της μέχρι να γεννήσει τον τρίτο τους γιο, Κρουζ. Μάλιστα, η αοιδός φοβόταν πως αυτός θα την άφηνε μόνη και η ψυχολογική της κατάστασή την εποχή εκείνη ήταν η χειρότερη.

Πάντως, το ζευγάρι, τώρα που δεν μπόρεσε να σταματήσει την Γκίμπσον, διέψευσε τα όσα ισχυρίζεται μέσω του εκπροσώπου τους. Σύμφωνα με αυτόν η οικογένεια Μπέκαμ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τους τρεις γιους της, ενώ πρόσφατα πήγαν στο Παρίσι για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Βικτόρια. Το άλλο που λένε....στάχτη στα μάτια, το ξέρουνε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]