Ο μπερμπάντης Τομ Κρουζ!

03.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν οι κουτσομπόλες του Χόλιγουντ τι συνέβη με τον Τομ Κρουζ και στη Ρώμη παρουσίασε άλλη αγαπημένη από αυτή που ήξεραν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν οι κουτσομπόλες του Χόλιγουντ τι συνέβη με τον Τομ Κρουζ και στη Ρώμη παρουσίασε άλλη αγαπημένη από αυτή που ήξεραν. Ο διάσημος ηθοποιός, που όσο μεγαλώνει δείχνει μία επιρρέπεια στην αλλαγή συντρόφων σα να πρόκειται για πουκάμισα, έβαλε τα γυαλιά σε όλους όταν σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία αντί της Σοφία Βιάγκρα (ωραιοτάτη Κολομβιανή ηθοποιός) παρουσίασε στους φωτογράφους την 26χρονη ηθοποιό Κέιτ Χολμς! Τα γυαλιά εδώ τα έβαλε για δύο λόγους: πρώτον χώρισε και ξανά ερωτεύτηκε σε χρόνο dt χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι και δεύτερον η νέα αγαπημένη είναι κομμάτι πιτσιρίκα.

Κι ενώ στο Χόλιγουντ πολλοί είναι εκείνοι που καταβάλλον υπεράνθρωπες προσπάθειες να κλείσουν το στόμα τους (τους άφησαν άφωνους τα νέα) για να μη μπει καμιά μύγα, ο Κρουζ δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Χόλμς (έπαιζε στο Dawson's Creek). Μάλιστα, στη Ρώμη της επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη, όπου είχε στολίσει την πολυτελέσταση σουίτα τους με λουλούδια, ενώ της πρόσφερε δώρο ακριβά ρούχα και κοσμήματα. Αν και ο Τομ έχει λυμένη τη γλώσσα του και θέλει να μιλήσει για τη νέα σχέση του, δεν αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και κυρίως πότε χώρισαν με την Βιάγκρα.

Την τελευταία φορά που είχαμε νέα από τον Κρουζ, αυτός ήταν με την Κολομβιανή συνάδελφό του και δήλωνε μεταξύ άλλων σφόδρα ερωτευμένος. Για να καταλάβεις, ακόμη και η Βιάγκρα δεν έχει καταλάβει αν έχουν χωρίσει ή είναι ακόμη μαζί και αυτό που βλέπει είναι μία οφθαλμαπάτη. Η ίδια αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Καναδά για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας και όταν πληροφορήθηκε τα νέα, τη βάρεσε μέγας ταμπλάς. Οι φίλοι της λένε πως έχει στεναχωρηθεί τα μάλα και πως δεν θέλει να δει τον Τομ ούτε ζωγραφιστό. Σοκ έπαθε και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Χολμς, Κρις Κλέιν (πρωταγωνιστής στο American Pie) με τον οποίο ήσαν πέντε χρόνια μαζί και χώρισαν πρόσφατα. Ο Κλέιν την τελευταία φορά την είχε αφήσει να στεναχωριέται για τον χωρισμό και να προσπαθεί να συνέλθει και τώρα τη βλέπει να βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό ενός από τους ισχυρότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Καθόλου άσχημα για την ίδια, μεγάλη ήττα όμως για τον πρώην!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]