Διαζύγια για Σταματέρη, Παππά!

12.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επιδημία χωρισμών έχει πέσει στο χώρο της ελληνικής show biz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο. Και δε μιλάμε για γάμους που τα είχαμε σιγουράκια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επιδημία χωρισμών έχει πέσει στο χώρο της ελληνικής show biz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο. Και δε μιλάμε για γάμους που τα είχαμε σιγουράκια κι ένα διαζύγιο δεν θα μας εξέπληττε, αλλά για «γερά θεμέλια» που το γκρέμισμά τους μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Για παράδειγμα, όταν έμαθα πως η Μαρία Σταματέρη χώρισε με τον Σταμάτη Μαλέλη μετά από 20 χρόνια γάμου, έμεινα σαν το χάνο και το ανοιχτό μου στόμα έμοιαζε με τη σπηλιά του Νταβέλη! Η Σταματέρη δεν επιθυμεί να μιλήσει για το διαζύγιο, αλλά όπως λέει, είναι μόνη και περνάει καλά. Μάλιστα, στα πλαίσια της αλλαγής νέας σελίδας θα μετακομίσει στην Ιταλία για να σπουδάσει! Si senior, στα όχι και τόσο τρελά νιάτα της η Μαρία αποφάσισε να πάρει ακόμη ένα πτυχίο καθότι ποτέ δεν είναι αργά.

Στην Ιταλία, η πρώην κυρία Μαλέλη δεν θα είναι μόνη της και ούτε θα κλαίει τον πόνο της. Θα έχει παρέα την κολλητή της Χριστίνα Παππά, η οποία βρίσκεται στην ίδια φάση....μόλις χώρισε! Η είδηση, να πω την αλήθεια, δεν με εξέπληξε, ούτε με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τον τελευταίο χρόνο, τα σενάρια και οι φήμες για προβλήματα στο γάμο τους είχαν φουντώσει, ενώ οι έξοδοι της Χριστίνας άνευ του Κλαούντιο Κολντεμπέλα συντηρούσαν τα όσα κυκλοφορούσαν. Η Παππά έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για το διαζύγιο της, λύνοντάς μας έτσι τις όποιες απορίες.

Λοιπόν, χώρισαν γιατί η ηθοποιός είναι πολυάσχολη με δουλειές σε Ελλάδα και Ιταλία, που δεν της άφηναν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Η κατάσταση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον ιταλό μπασκετμπολίστα και παρόλο που δέκα χρόνια πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα με την...τσιγγάνικη φύση της, τώρα της είπε πως δεν αντέχει άλλο και πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σ εαυτόν ή την καριέρα της. Αυτή, ως...τσιγγάνα και ελεύθερο πουλί που είναι, επέλεξε το δεύτερο. Τον Κολντεμπέλα, πάντως, τον αγαπάει ακόμη και είναι ο άνδρας της ζωής της, ενώ δηλώνει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί. Καλά, Χριστίνα μου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]