Απέλυσε ο Τσαλίκης τον Ψινάκη;

13.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελευταία κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Τσαλίκη να διέκοψε τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη. Γίνομαι πιο συγκεκριμένη: λέγεται πως ο Τσαλίκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελευταία κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Τσαλίκη να διέκοψε τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη. Γίνομαι πιο συγκεκριμένη: λέγεται πως ο Τσαλίκης απέλυσε τον Ψινάκη από μάνατζερ του. Μου ήτο . «Ο τελευταίος εν ζωή μάνατζερ», όπως τον αποκαλεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος χάνει τον έναν μετά τον άλλο σημαντικό πελάτη και στο τέλος όπως πάει το θέμα, θα μανατζάρει μόνο τον Σταύρο Κωνσταντίνου. You know, τον «Super Idol". Κάτι είναι κι αυτό. Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

Για ποίο λόγο, όμως, ο Τσαλίκης απέλυσε τον Ψινάκη; Τη στιγμή, μάλιστα, που η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και οι δύο είχαν εξελιχθεί σε...αυτοκόλλητοι; Για να καταλάβεις, ο Γιώργος πιο πολύ έβλεπε τον Ηλία, παρά τη σύζυγό του, Δώρα. Σύμφωνα με τις φήμες, (το τονίζω για τις φήμες, διότι μου το σφύριξαν), ο Τσαλίκης πήρε την απόφαση δύσκολα, ενώ αναγκάστηκε να το κάνει, αφού έβλεπε πως η καριέρα του είχε πάρει άλλο δρόμο, διαφορετικό από αυτόν που τον είχε μάθει ο κόσμος και σίγουρα όχι καλύτερο. Το αποκορύφωμα ήταν το βίντεο κλιπ του άσματος «Ο άνδρας ο τέλειος», στο οποίο ο Τσαλίκης επιδόθηκε σε αποκαλυπτικό στριπτίζ πετώντας τα ιμάτιά του και μένοντας με ένα χρυσό σλιπάκι. Σα να ήταν εξώφυλλο στο «Playgirl» ένα πράγμα.

Το βίντεο κλιπ, θα θυμάσαι, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ και η σύζυγός του δεν είδε και με το καλύτερο μάτι τη...μετάλλαξη του ανδρός της. Τον γνώρισε απλό φοιτητή ιατρικής, της βγήκε τραγουδιστής και τώρα έτεινε να γίνει η αρσενική... Τσίλα. Εδώ, μου μυρίζει...κρεβατομουρμούρα, διότι ο Τσαλίκης προκειμένου να μη βάλει σε περίεργα μονοπάτια τον γάμο του, αποφάσισε να παραμείνουν με τον Ψινάκη δύο καλοί συνεργάτες και με τη γυναίκα του να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Αποτέλεσμα του επαναπροσδιορισμού είναι η εγκυμοσύνη της Δώρας στο δεύτερο παιδί τους, που μάλλον είναι κορίτσι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]