Ο Φουστάνος χώρισε την αγαπημένη του;

13.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τίτλους τέλους έριξαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η νεαρή Βίκυ Μανώλη μετά από δύο χρόνια σχέσης και μεγάλου έρωτα. Και μάλιστα την πρωτοβουλία για τον χωρισμό πήρε ο Ανδρέας Φουστάνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τίτλους τέλους έριξαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η νεαρή Βίκυ Μανώλη μετά από δύο χρόνια σχέσης και μεγάλου έρωτα. Και μάλιστα την πρωτοβουλία για τον χωρισμό πήρε ο Ανδρέας Φουστάνος, με αποτέλεσμα η 25χρονη κοπέλα να πέσει στα πατώματα από τη στεναχώρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός - για άγνωστους λόγους - αποφάσισε να δώσει τέλος στη διετή σχέση τους ξαφνιάζοντας τόσο την Μανώλη όσο και τους γνωστούς τους αφού όλοι πίστευαν ότι ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Αλλά, όπως λέμε και στο χωριό μου.... «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».

Η 25χρονη, που δουλεύει ως μοντέλο στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» λένε ότι είναι ράκος και το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία μπας και ξεπεράσει τον χωρισμό. Η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα. Αυτά τα δύο χρόνια δεν είχαν απασχολήσει τον Τύπο, ενώ ήταν λίγες οι δημόσιες εμφανίσεις τους, αφού προτιμούσαν να βγαίνουν σε ήσυχα μέρη.

Κάποια στιγμή ο φακός τους είχε συλλάβει κατά την επιστροφή τους από διακοπές στο εξωτερικό, όπου είχαν πάει μαζί με την κόρη του Φουστάνου, Ιζαμπέλα. Εξάλλου, οι δύο κοπέλες - που βρίσκονται κοντά στην ηλικία - είχαν καλές σχέσεις. Επίσης, να σου πω ότι η διαφορά ηλικίας, διόλου είχε απασχολήσει το ζευγάρι με την Μανώλη να δηλώνει σε συνέντευξή της ότι στο πρόσωπο του Φουστάνου δεν έβλεπε την πατρική φιγούρα...