Και ηθοποιός ο Τσαλίκης!

03.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το χέρι στην καρδιά, απάντησέ μου βλέποντας τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Τζον Τραβόλτα αν βλέπεις κάτι κοινό ανάμεσα τους; Θα έλεγες, δηλαδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το χέρι στην καρδιά, απάντησέ μου βλέποντας τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Τζον Τραβόλτα αν βλέπεις κάτι κοινό ανάμεσα τους; Θα έλεγες, δηλαδή, πως θα ερχόταν κάποτε η μέρα που ο Τσαλίκης θα γινόταν ο...νέος Τραβόλτα; Προσωπικά, δεν το είχα σκεφτεί ούτε για ιδέα μεταμφίεσης στις Απόκριες, οπότε καταλαβαίνεις το σοκ που ένιωσα όταν πληροφορήθηκα πως ο αοιδός θα πρωταγωνιστήσει στο διάσημο μιούζικαλ "Πυρετός του Σαββατόβραδου". Μα, ο Τσαλίκης...Τόνι Μανέρο; Φευ, φευ. Ούι, ούι.

Κοίταξε εμπαθής δεν είμαι και ο Τσαλίκης μου αρέσει τα μάλα, αλλά ως διασκεδαστής. Να πάω, δηλαδή, στο κέντρο όπου άδει, να τον καμαρώσω όταν χοροπηδάει σαν το κρι κρι, να ρίξει ένα «σε, σε, σε» και να με στείλει, να τον ράνω με γαρύφαλλο, αλλά μέχρι εκεί. Δε λέω, ξύλο απελέκητο στην υποκριτική δεν είναι, εξάλλου στους "Μικρούς Μήτσους" τα είχε πάει περίφημα. Αλλά ο Τόνι Μανέρο δεν είναι φίλος Τζίμη. Έχει μία γοητεία, ένα μυστήριο, ένα κατιτί που έκανε το ρόλο διαχρονικό και τον Τραβόλτα σταρ. Κι αν θέλανε σώνει και καλά ένας ποπ τραγουδιστή για το ρόλο, ας παίρνανε τον Ρουβά που είναι πιο κοντά και βολοδέρνει στα?θρανία του Χόλιγουντ προκειμένου να σπουδάσει την υποκριτική Τέχνη!

Πάντως, η συμφωνία με τον θεατρικό παραγωγό, Βαγγέλη Λειβαδά έχει επέλθει και η παράσταση θα ανέβει το χειμώνα σε θέατρο της Αθήνας. Τώρα, πότε θα τα προλαβαίνει όλα ο Τσαλίκης, που το χειμώνα θα ασκεί και το επάγγελμα του αοιδού στο Fever μαζί με την Έλενα Παπαρίζου ο Θεός και η ψυχή του. Αλλά να μου πεις, αν έχεις θέληση όλα τα προλαβαίνεις. Τι να πω, καλή σταδιοδρομία....Τόνι Τσαλίκη!