"Για δες καιρό που διάλεξε η Ελένη για να φύγει"!

08.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μέρα που η Ελένη Μενεγάκη θα έφευγε από τον ΑΝΤ1, ήταν για μένα ένα...κοσμοϊστορικό γεγονός που το περίμενα με καρτερικότητα κάθε καλοκαίρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μέρα που η Ελένη Μενεγάκη θα έφευγε από τον ΑΝΤ1, ήταν για μένα ένα...κοσμοϊστορικό γεγονός που το περίμενα με καρτερικότητα κάθε καλοκαίρι και κάθε φορά απογοητευόμουν όταν οι δύο πλευρές συνέχιζαν κανονικά τη συνεργασία τους με αγάπες και λουλούδια. Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν ίδιο με τα προηγούμενα και το σενάριο η ωραία Ελένη να έφευγε - επιτέλους - φέτος «έπαιζε» περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Όλο τον Ιούνιο και τον μισό Ιούλιο τους «έφαγα» στην Αθήνα περιμένοντας το μεγάλο μπαμ. Απηύδησα, όμως και μετά τις πληροφορίες πως τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, έφυγα για διακοπές. (Όπως η Μενεγάκη, άλλωστε, η οποία παρά τις εξελίξεις συνεχίζει ακάθεκτη τα μπάνια της).

Φευ, όμως. Όταν στα 12 σου χρόνια σε έχει φιλήσει σταυρωτά ο Μητσοτάκης, μην περιμένεις και πολλές άσπρες μέρες στη ζωή σου. Εν μέσω των διακοπών μου κι ενώ βρισκόμουν στη Σύμη, που η τηλεόραση στο δωμάτιο είναι lux είδος και το ραδιόφωνο πιάνει 10 σταθμούς εκ των οποίων οι εφτά είναι τούρκικοι, χτυπάει το τηλέφωνό και με ενημερώνει η συγκλονισμένη από την είδηση αδελφή μου, πως η Μενεγάκη έφυγε από τον ΑΝΤ1! «Την γκαντεμιά μου. Τόσα χρόνια περίμενα γι αυτό. Σε ποιον να πω τώρα τα καθέκαστα και που να τα σχολιάσω».

«Έφυγε η Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1» είπα στην κοπέλα που μας έφερε τις βάφλες και της έκλεισα το μάτι πονηρά. Καταλαβαίνεις, πως τώρα πάει στον Alpha, τα κατάφερε τελικά ο Λάτσιος και την «έψησε» τη σύζυγο, κτλ, κτλ. «Just a moment na rotiso to boss an ekoume Me-ne-ga-ki. Eimai new sto job". Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Που να τα έλεγα. Στο σύντροφό μου αποκλείεται γιατί θα άρχιζε τη μουρμούρα. «Εσύ να τα δεις αυτά, που έχουμε ξοδέψει μία περιουσία στο οξυζενέ και το ντεκαπάζ και προκοπή δεν είδαμε. Άλλα, άλλες είναι οι έξυπνες καστανές». Και η Ελενίτσα μεταξύ μας αποδείχθηκε η πιο διπλωμάτισσα καστανή, που χειρίστηκε έξυπνα το ντεκαπάζ της κεφαλής της! Που αλλού, λοιπόν, να έλεγα τα νέα. Να πεταγόμουν μέχρι απέναντι στα τούρκικα κότερα και να ενημέρωνα τους γείτονες πως...Μενεγάκη μπαγκλαβατζί πάπαλα από ΑΝΤ1;

Γι αυτό σχώρνα με αν ένα μήνα μετά σου γράφω για την αποχώρηση της ωραίας Ελένης. Και τη στιγμή, μάλιστα, που εφημερίδες και τηλεόραση έχουν μιλήσει εκτενώς για το θέμα, τα τρελά λεφτά που δίνει ο Κοντομηνάς (ακούστηκε πως της προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια), αλλά και στις πιθανές αντικαταστάτριες της (από Τατιάνα μέχρι Νίκη Κάρτσωνα). Ελπίζω η γκίνια μου να μη συνεχιστεί και η επισημοποίηση της συνεργασίας της Μενεγάκη με τον Alpha (εκτός κι αν τελευταία στιγμή κάνει τη Mega-λη έκπληξη) να γίνει τώρα που είμαι εδώ και όχι όταν θα φύγω για το δεύτερο και τελευταίο μέρος των διακοπών μου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]