Στην Ελλάδα Ντάγκλας - Ζετα Τζόουνς!

08.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω. A, α, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω. A, α, Mύκονο και Σαντορίνη. A, α, σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Α, α, κρουαζιέρα θα σε πάω. A, α, γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω. A, α, Mύκονο και Σαντορίνη. A, α, σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι». Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά κάνει το ζεύγος Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί ήδη τη Μύκονο και αναμένεται να πάνε στη Σαντορίνη και σε άλλα κυκλαδίτικα νησιά. Οι δύο σταρ έφθασαν στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα με λίαρ τζετ στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Από εκεί λιμουζίνα τους μετέφερε στον Πειραιά, όπου επιβιβάστηκαν σε πολυτελή θαλαμηγό, που σάλπαρε με προορισμό τις Κυκλάδες.

Μέχρι στιγμής, παπαράτσι δεν έχουν εντοπίσει το ζευγάρι αλλά αυτό δε σημαίνει πως η επίσκεψή τους είναι μία από τις γνωστές «επισκέψεις σταρ» του τύπου «Είδα τον Μάικλ Ντάγκλας στην ταβέρνα του Βαγγέλη στην παραλία της Σκιάθου. Έτρωγε του σκασμού. Μιλάμε για ωραίο κρέας και ασυναγώνιστες τιμές»! Ντάγκλας και Τζόουνς, αποφεύγουν τα φλας ενώ λόγω πρότερου βίου και νταλαβεριού με τη Δικαιοσύνη και τα παπαράτσι αποφεύγουν να απαθανατίσουν το ζεύγος σε ιδιαίτερες στιγμές. Είναι να τους ξανά μανά τρέχει η Καθριν στα δικαστήρια και να ζητά τον Ουρανό με τα Αστρα;

Και τώρα μιλάμε για σούπερ προσωπικές στιγμές, όπου η Κάθριν με μπικινάκι και το καυτό κορμάκι (κορμάρα δηλαδή) ωσάν άλλη γοργόνα θα κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου κολάζοντας ακόμη και...τα δελφίνια. Όσον αφορά τον Μάικλ; Οι τελευταίες φήμες τον θέλουν να έκανε μία...ισιωτική στο wave πρόσωπο του και να δείχνει τουλάχιστον πέντε με δέκα χρόνια μικρότερος. Απλά, δεν ξέρω αν η αλμύρα ενδείκνυται για την περίπτωσή του ή του...ξανακατσαρώσει το πρόσωπο!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]