Χώρισε ο Έντι Μέρφι!

08.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ καλά κρατούν και δεν κοιτούν καλοκαίρι και διακοπές. Στο κλαμπ των χωρισμένων μπήκε από την προηγούμενη Παρασκευή ο Έντι Μέρφι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ καλά κρατούν και δεν κοιτούν καλοκαίρι και διακοπές. Στο κλαμπ των χωρισμένων μπήκε από την προηγούμενη Παρασκευή ο Έντι Μέρφι μετά την αίτηση διαζυγίου πού έκανε η σύζυγός του Νίκι. Η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε πολύ κόσμο, διότι το ζευγάρι στα δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου, αλλά και στα δεκαεφτά χρόνια σχέσης ουδέποτε έδωσαν στόχο για σχολιασμούς, ενώ θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz.

Τις και τι πταιει που το πρώην μοντέλο αποφάσισε να χωρίσει από τον διάσημο ηθοποιό, ουδείς γνωρίζει ακριβώς. Ως λόγος, όμως, του διαζυγίου είναι οι γνωστές...αγεφύρωτες διαφορές! Πάντως, το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως το διαζύγιο θα βγει σε φιλικά πλαίσια κι αυτό για χάρη των πέντε παιδιών τους. «Για εμάς τα παιδιά μας είναι τα πάντα και πάνω απ’ όλους και όλα» δηλώνουν οι δύο πλευρές, που ακόμη και τις λεπτομέρειες για την κηδεμονία θα τις ρυθμίσουν πολιτισμένα.

Ο Έντ Μέρφι και η Νίκι παντρεύτηκαν το 1993, ενώ είναι ζευγάρι από το 1988. Έχουν κάνει πέντε παιδιά, το μεγαλύτερο είναι 15 ετών και το μικρότερο μόλις τριών. Πάντως, οι φίλοι τους πιστεύουν πως το διαζύγιο είναι μία επιπόλαιη κίνηση και σύντομα θα είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, φίλτατοι φίλοι του ζευγαριού...αν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολάει!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]