Η Βίσση ξύρισε το κεφάλι της!

09.08.2005
Αγαπημένη μου Αννα, «Βρε Αννα, βρε Αννα. Γιατί ξύρισες το κεφάλι, αφού δεν πάει καθόλου στην Δέσποινα Βανδή»; Ή τουλάχιστον νομίζω πως δεν της πάει.
Αγαπημένη μου Αννα,


«Βρε Αννα, βρε Αννα. Γιατί ξύρισες το κεφάλι, αφού δεν πάει καθόλου στην Δέσποινα Βανδή»; Ή τουλάχιστον νομίζω πως δεν της πάει. Όσον αφορά εσένα, να σου πω. Το νέο σου λουκ συνολικά είναι μία αηδία και μισή! Αν πάρουμε, όμως, το κεφάλι σου τμηματικά, τότε είναι καλό. Δηλαδή, το κουρούπα κρανίο σου πάει πολύ και θα πρέπει, νομίζω, να το σκεφτείς σοβαρά να το ξυρίσεις όλο και να μην αφήνεις δουλειές στη μέση. Όσον αφορά το κρανίο με το μακρύ μαλλί, εντάξει είσαι σούπερ ουάου.

Απορώ, όμως, βρε Αννούλα, πως σου ήρθε να ξυρίσεις το μισό κεφάλι; Είναι το νέο trend στη Νέα Υόρκη; Τελείωσε το Sex and the city και έχω μείνει πίσω με τα της μοδός. Ποία είναι η επιρροή σου αυτή τη φορά; Σίγουρα, όχι η Μαντόνα, διότι τελευταία το έχει γυρίσει στο ταγεράκι και το σινιόν και το νέο στυλ που λανσάρεις σε καμία περίπτωση δεν είναι...της μανταμίτσας! Λες να έγινες ροκού; Φευ, φευ και ούι, ούι, διότι από τώρα ανταριάζομαι στην ιδέα των ροκ αναζητήσεων του Νίκου Καρβέλα!

Αυτό, ωστόσο που περιμένω με αγωνία, είναι ποία φερέλπιδα Αννα Βίσση (συγνώμη συνάδελφός σου ήθελα να πω) θα σε ακολουθήσει και θα βάλει κι αυτή ξουράφι. Για την Δέσποινα Βανδή το βλέπω λίγο χλωμό - αν και ποτέ μη λες ποτέ - διότι όπως είπε στην τελευταία της συναυλία: «Με ξέρετε να κάνω extreme πράγματα»; Ή μήπως το έλεγε για να ρίξει στάχτη στα μάτια και εμφανισθεί ξαφνικά με λουκ «Νόμος 4000» και σου τη βγει στην...extremοσύνη; Τι να πω τα έχω χαμένα. Αλλά μαγκιά σου. Έκανες όλες τις αοιδούς (μαζί κι εμάς τις φτωχές μεροκαματιάρες) να βάλουνε extensions και τώρα θα τις... ξυρίσεις. Προσωπικά, δεν θα σε ακολουθήσω, διότι έχω ψυχολογικά κατάλοιπα με το ξυρισμένο κεφάλι! Μου θυμίζει όταν μικρή με κούρευαν γουλί, επειδή ήμουν φουλ στην ψείρα!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]