Ξανά μαζί Πάμελα - Τόμι Λι!

10.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τη μέρα της μαρμότας» μου θυμίζει η σχέση της Πάμελα Αντερσον και του Τόμι Λι, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί. Μη με ρωτήσεις ποια φορά είναι αυτή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τη μέρα της μαρμότας» μου θυμίζει η σχέση της Πάμελα Αντερσον και του Τόμι Λι, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί. Μη με ρωτήσεις, ποια φορά είναι αυτή, έχω χάσει τον λογαριασμό. Το ίδιο και αυτοί, που απλά ανακοίνωσαν κι επίσημα «πως ναι είμαστε ξανά μαζί και τρελά ερωτευμένοι». Μάλιστα, την είδηση της επανασύνδεσης έσπευσε να επιβεβαιώσει ο Τόμι, ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν μελιστάλαχτος κι αν δεν ήξερε κανείς το ποιόν του, θα μιλούσε για μία...καψούρικη αγγελική ψυχή! Για τέτοια αλλαγή μιλάμε.

Σύμφωνα, με τον Τόμι, λοιπόν, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε επειδή κατάλαβαν πως δεν κάνουν χώρια (είναι αυτό που λέμε: εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε) και πως είναι ακόμη ερωτευμένοι. Έτσι, αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, προς μεγάλη χαρά των δύο γιων τους, που θέλουν να βλέπουν τους γονείς τους μαζί. «Τα αγόρια επιθύμησαν εμένα και την Παμ μαζί. Τώρα είναι πολύ ευτυχισμένα και τελικά αυτό είναι που θέλει η καρδιά μου: την οικογένεια μου ευτυχισμένη». Όχι, τα λόγια αυτά δεν ανήκουν στον...Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά στον Τόμι Λι, ο οποίος στην τελευταία επανασύνδεση αποκαλύπτει ρομαντικές πτυχές του εαυτού του, που ούτε ο ίδιος ήξερε πως είχε.

Όσον αφορά τις φήμες για επικείμενο γάμο (θα είναι ο τρίτος που κάνουν) το ζευγάρι προς το παρόν τις διαψεύδει. Είναι άλλωστε ακόμη νωρίς και αυτή τη φορά - μιας και είναι η τρίτη και φαρμακερή - θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]