Η Παπανδρέου ερωτευμένη με τον πρώην της Δημητρίου;

11.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε γυναίκες με...αξιώματα στέλνει η μοίρα συνέχεια τον Νοράι Σαπουντζιάν, ο οποίος μετά τη θυελλώδη σχέση του με την «Λαίδη» Αντζελα Δημητρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε γυναίκες με...αξιώματα στέλνει η μοίρα συνέχεια τον Νοράι Σαπουντζιάν, ο οποίος μετά τη θυελλώδη σχέση του με την «Λαίδη» Αντζελα Δημητρίου, είχε μία σύντομη περιπέτεια με ένα μοντέλο ονόματι Κόμισσα και τώρα οι πληροφορίες τον θέλουν ερωτευμένο με την πρώην πρώτη κυρία, Δήμητρα Παπανδρέου! Μη μου πεις ότι έπαθες κόλπο κι έχεις μείνει κάγκελο με αυτό που διάβασες. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από έξοδο του ζευγαριού.

Αν και η Δήμητρα με τον Νοράι αποφεύγουν τα φλας, διότι δε θέλουν η σχέση τους να πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Έτσι, πηγαίνουν σε μέρη απόμερα που φωτογράφου πόδι δεν πατάει. Μάλιστα, αυτές τις μέρες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο. Η σχέση τους λέγεται πως μετράει έναν μήνα και κάτι ψιλά και η γνωριμία έγινε μέσω κοινών φίλων. Βρέθηκαν, δηλαδή, στην ίδια παρέα, άρεσαν ο ένας στον άλλον και μετά από δυο τρία τηλέφωνα κλείστηκε το πρώτο ραντεβού.

Τι λέει, όμως, για το νέο δεσμό του Σαπουντζιάν μια παλιά αγαπημένη του και παραλίγο σύζυγό του; Η Άντζελα Δημητρίου όταν ρωτήθηκε για τον δεσμό αρκέστηκε να απαντήσει. «Μη με ρωτάτε εμένα. Εγώ πια είμαι μία κυρία Τρούπη». Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας πως παντρεύτηκε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]