Στα...πρόθυρα κατάρρευσης η Τζολί!

10.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πετσί και κόκαλο έχει μείνει η Αντζελίνα Τζολί και οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ ο Μπραντ Πιτ ανησυχούν για την κατάστασή της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πετσί και κόκαλο έχει μείνει η Αντζελίνα Τζολί και οι δικοί της άνθρωποι και πιο πολύ ο Μπραντ Πιτ ανησυχούν για την κατάστασή της. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Αντζελίνα τον τελευταίο μήνα έχει χάσει πέντε κιλά κι αν για μερικούς φαίνεται λογικός ο αριθμός για την ήδη αδύνατη Τζολί είναι πολλά τα κιλά. Μάλιστα, η διαφορά είναι εμφανής, όπου το άλλοτε ροδομάγουλό της έχει μπει μέσα κι έχει πια το χρώμα της ώχρας, τα μάτια της είναι κομμένα με μαύρους κύκλους, ενώ το χέρι της, αχ το χέρι της, ένα αδράχτι έχει μείνει. Που εκείνο το γυμνασμένο μπράτσο της Λάρα Κροφτ. Τώρα είναι σαν τη ρόκα της γιαγιάς που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντήλι, ντήλι. Άσχετο, πως μου ήρθε αυτό.

Άραγε, η Αντζελίνα είναι το νέο θύμα της ανορεξίας που «μαστίζει» τελευταία το Χόλιγουντ; Το περιβάλλον της διαψεύδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και υποστηρίζει πως το χάσιμο βάρους και η γενικότερη κούραση της οφείλονται στη μητρότητα, αλλά και στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον Μπραντ Πιτ. Η Αντζελίνα, ειδικά μετά την υιοθέτηση της κόρης της Ζαχαρα, έχει χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο, αφού η μικρή που είναι φορέας του AIDS χρειάζεται ειδική φροντίδα, ενώ είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Η διάσημη ηθοποιός είναι συνέχεια στο πλευρό της, με αποτέλεσμα οι ώρες που κοιμάται να είναι ελάχιστες. Εκτός από αυτό, το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον Μπραντ και τα δημοσιεύματα που τη φέρουν ως την αντροχωρίστρα της υπόθεσης, της έχουν χαλάσει τη διάθεση και την όρεξη για φαγητό.

Η Αντζελίνα συνέχεια με δηλώσεις της προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως δεν ήταν αυτή η αιτία που χώρισαν Πιτ και Ανιστον, όμως στην περίπτωση αυτή ισχύει το...καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα και ως φαίνεται το όνομα της Αντζελίνας βγήκε για τα καλά. Και δεν έφθαναν όλα αυτά, αρρώστησε ο Μπραντ με μηνιγγίτιδα και ήρθε το κακό και τρίτωσε. Μάλιστα, λένε φίλοι του ζευγαριού, πως αυτό στοίχισε περισσότερο στην Τζολί, ενώ ένιωθε και κάποιες τύψεις, επειδή ο αγαπημένος της προσβλήθηκε από τον ιό όταν πήγαν στην Αφρική για να υιοθετήσουν την Ζαχάρα. Πάντως, το ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει πίσω τα προβλήματα και προκειμένου να ξεκουραστούν, πήραν σβάρνα τα καζίνο της Aμερικής, όπου συνδύασαν τζόγο μετά έρωτα. Κι όταν λέμε έρωτα, εννοούμε τρελό και παθιασμένο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]