Απέλυσαν την Μος μετά το σκάνδαλο ναρκωτικών!

21.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα». Έτσι, λοιπόν, και με την Κέιτι Μος της οποίας η τρίτη φορά που μπλέκεται σε σκάνδαλο με ναρκωτικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα». Έτσι, λοιπόν, και με την Κέιτι Μος της οποίας η τρίτη φορά που μπλέκεται σε σκάνδαλο με ναρκωτικά, αποδεικνύεται και η φαρμακερή! Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, όπου απαθανατίζουν το διάσημο μοντέλο να κάνει χρήση κοκαΐνης μέσα σε στούντιο ηχογράφησης με τον αγαπημένο της, Πιτ Ντόχερτι και ήδη η καριέρα της αντιμετωπίζει τα πρώτα σοβαρά προβλήματα από τον απόηχο. Η σουηδική εταιρεία ρούχων H & M έσπευσε κιόλας να ακυρώσει το ύψους 1, 8 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο με την Κέιτι λόγω του σκανδάλου.

Τι κι αν η Μος δημόσια ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και δήλωσε πως παράτησε μία και καλή τον τζάνκι αγαπημένο της; Οι σουηδοί εδικά είναι ανένδοτοι, διότι πιστεύουν πως ο άστατος βίος της Κέιτι μπορεί να χαλάσει την εικόνα της εταιρείας που κατά το παρελθόν έχει κάνει εκστρατείες κατά των ναρκωτικών. Έτσι, έκοψαν τη συνεργασία και τώρα η Μος ανησυχεί μήπως πράξουν το ίδιο κι άλλες εταιρείες με τις οποίες έχει συμβόλαιο. Γιατί, οι φήμες για κάτι τέτοιο οργιάζουν.

Οι περιβόητες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες και δείχνουν το μοντέλο μαζί με τον αγαπημένο της και κάποιους συνεργάτες του, σε στούντιο ηχογράφησης στο Λονδίνο να κάνουν χρήση κοκαΐνης. Οι φωτογραφίες σόκαραν την κοινή γνώμη, γιατί άλλο να ακούς πως η Μος κάνει χρήση ναρκωτικών κι άλλο να τη βλέπεις σαν το τελευταίο junky. Με τον τραγουδιστή Πιτ Ντόχερτι χώρισαν αφού ξέσπασε το σκάνδαλο και παρόλο που η Κέιτι επιμένει πως αυτή τη φορά είναι οριστικό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα ξαναγυρίσει σε αυτόν, όπως πάντα. Εδώ, πάει...το ναρκωτικό μου, είσαι εσύ μωρό μου!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]