Πάριος: "Απατούσα την πρώτη γυναίκα μου"!

20.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το...κέρατο με σαβουάρ βιβρ είναι ακριβό σπορ κι ενδείκνυται για άνδρες με χοντρό πορτοφόλι. Απατάς δηλαδή την γυναίκα σου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το...κέρατο με σαβουάρ βιβρ είναι ακριβό σπορ κι ενδείκνυται για άνδρες με χοντρό πορτοφόλι. Απατάς δηλαδή την γυναίκα σου κι επειδή σε κυριεύουν οι τύψεις της κάνεις ένα ακριβό δώρο, π.χ. ένα κόσμημα κι έτσι νιώθεις καλύτερα. Αν είσαι από τους τύπους που την κάνουν μία φορά, δεν το συζητώ να ακολουθήσεις το...σαβουάρ βίβρ. Αν, όμως, ανήκεις στους...κατ’ εξακολούθηση άπιστους άνδρες, τότε άστο, αρκέσου σε μία γαρδένια! Εκτός κι αν έχεις την άνεση, όπως ο Γιάννης Πάριος, οπότε φτιάχνεις στη γυναίκα σου μία ωραιότατη συλλογή από ακριβά κοσμήματα!

Ω ναι, ο τραγουδιστής της αγάπης - σύμφωνα με δικά του λεγόμενα - υπήρξε στα νιάτα του και κυρίως στον πρώτο του γάμο με την Ντίνα, επιρρεπής στο κέρατο. Όπως αποκάλυψε στην πρώτη εκπομπή της Σεμίνας Διγενή, που είναι καλεσμένος, κάθε φορά που απατούσε την γυναίκα του, της πήγαινε δώρο ένα κόσμημα και μία γαρδένια. Και ω ναι, η πρώην έχει (όπως λένε οι φήμες)...μεγάλη συλλογή από κοσμήματα. Τις αποκαλύψεις ο Πάριος τις έκανε ενώπιον της πρώην, η οποία βρέθηκε στο στούντιο, κάνοντας ευχάριστη έκπληξη στον τραγουδιστή. Τώρα, αν για την ίδια ήταν ευχάριστη έκπληξη που άκουσε για κέρατα και κοσμήματα, θα σε γελάσω.

Για την Σοφία Αλιμπέρτη, πάντως, δεν είπε αν την απάτησε. Ίσως επειδή δε βρέθηκε στο στούντιο, οπότε τήρησε το δε μιλάμε για άτομα που δεν είναι παρόντα. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι το «Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο» το έγραψε μετά από έναν τσακωμό με την Αλιμπέρτη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]