"Ο Ζαγοράκης θα κάνει νοικοκυρά την Λίλη"!

22.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Την απάντηση αυτή θα πάρεις αν ρωτήσεις την Ιωάννα Λίλη «Που χάθηκες βρε ψυχή»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Την απάντηση αυτή θα πάρεις αν ρωτήσεις την Ιωάννα Λίλη «Που χάθηκες βρε ψυχή»; Αλλά και αν τη ρωτήσεις «Είσαι το βράδυ για μία μπαρότσαρκα από τις γνωστές» πάλι θα σου απαντήσει: «Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Γενικά, ό, τι κι αν τη ρωτήσεις την ίδια απάντηση θα πάρεις κι αυτό διότι η Ιωάννα τον τελευταίο καιρό έχει...ρυθμιστεί στο πρόγραμμα της νοικοκυράς. Ας είναι καλά ο δεσμός της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος αν και στην αρχή του, δείχνει σοβαρός. Τουλάχιστον, πιο σοβαρός από προηγούμενους δεσμούς του ποδοσφαιριστή.

Η Λίλη με τον Ζαγοράκη είναι μαζί τον τελευταίο μήνα και άκουσον, άκουσον, ο Θοδωρής ήδη της παρέδωσε τη λίστα με τα "Do" και τα "Don’t", την οποία η Ιωάννα, άκουσον, άκουσον ακολουθεί κατά γράμμα. Καταρχάς, αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Κι αυτή η κίνηση μη νομίζεις, είχε τις συνέπειές της, όπως ότι αρνήθηκε να παρουσιάζει την μόδα στον «Πρωινό Καφέ». Λεπτομέρεια θα μου πεις, διότι ο Ζαγοράκης έχει μεγαλύτερη αξία κι...εκτόπισμα, από ένα...στρινγκ. Στη συνέχεια (σύμφωνα πάντα με τη λίστα) η Ιωάννα υποχρεούται να κόψει τα ξενύχτια, τις μπαρότσαρκες και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις (είχε πάει σε τόσα πάρτι που στο τέλος θα δήλωνε επάγγελμα: καλεσμένη σε γενέθλια) και να πηγαίνει μόνο στις πιο σημαντικές. Στα, δε, μπουζούκια θα πηγαίνει συνοδεία Ζαγοράκη και μόνο αυτού, άνευ παπαράτσι, Σιανίδη και λοιπών!

Φωτογραφήσεις τέλος. Εκτός και αν το concept είναι σοβαρό και ποιοτικό. Α, η λέξη «γυμνή φωτογράφηση» στην περίπτωση αυτή λειτουργεί ως...Ζονγκ! Και μόνο στη σκέψη η Ιωάννα κάηκε, ενώ φήμες τη θέλουν να μαζεύει παλιότερα γυμνά (και είναι πολλά η αλήθεια) για να τα κάψει στην πυρά. Επίσης, τα βαθιά ντεκολτέ που έβγαζαν το μάτι του δύσμοιρου παπαράτσι που πήγαινε να την απαθανατίσει, κόβονται. Το άνοιγμα κλείνει αισθητά και φθάνει μέχρι το λαιμό. Μη φανταστείς κάτι καλογερικό, αλλά θα είναι αρκετά κλειστό. Τι άλλο; Α, δηλώσεις του τύπου «Ναι, είμαι ερωτευμένη» και «Μάθε τι κάνω τα βράδια» πάπαλα. Δεν θα μιλήσει ποτέ για το δεσμό τους, διότι διαφορετικά θα την πάθει σαν την Έλσα Τόλη, η οποία πλέον ανοίγει το στόμα της μόνο για να χασμουρηθεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]