Ο Γρηγόρης είχε τον "πεθερό" στην εκπομπή!

22.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και με πήραν τα κλάματα την Πέμπτη, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, παρακολουθώντας την... όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και με πήραν τα κλάματα την Πέμπτη, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, παρακολουθώντας την... όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την αγαπημένη του, Νάντια Μπουλέ. Βλέπεις, το κορίτσι γιόρταζε και ο «Αρνι» ήθελε να της κάνει ένα ωραίο δώρο εντός πλατό. Γιατί, εκτός όλο και κάτι άλλο θα της έκανε.

Και μάντεψε τι έκπληξη της έκανε. Σνιφ, σνιφ. Τη σκέφτομαι και ακόμη δακρύζω. Έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση από ορεινή Ναυπακτία τον πατέρα Μπουλέ, με τον οποίο μίλησαν για τη μικρή Νάντια. Άλλο, όμως, να στο λέω κι άλλο να βλέπεις τη σκηνή. Ή καλύτερα το «οικογενειακό» πλάνο με Γρηγόρη, «πεθερό» και μικρή κόρη. Μπούχου, μπούχου. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.

Βέβαια, η Νάντια (α, βγαίνει από το Κωνσταντίνα) ήτο πολύ χαλαρή και άνετη που στο «παράθυρο» βρισκόταν ο πατήρ. Ο Γρηγόρης, πάλι, είχε το άγχος του γαμπρού. Ξέρεις... λίγο κοκκίνισμα, γελάς αμήχανα, ζήτημα αν είσαι συγκεντρωμένος στη συζήτηση αφού σκέφτεσαι τον πεθερό σε διάφορες φάσεις με μια χατζάρα στο χέρι, ενώ από την αμηχανία κάνεις κάτι χαζές ερωτήσεις, που τις σκέφτεσαι μετά και μουντζώνεσαι.

Να για παράδειγμα, ο Γρηγόρης ρώτησε τον πατέρα Μπουλέ που είναι δήμαρχος σε ένα διαμέρισμα της ορεινής Ναυπακτίας: «Αν ήσασταν πρωθυπουργός, τι υπουργείο θα δίνατε στην κόρη σας». Τι να σχολιάσεις από αυτή την ερώτηση και τι να αφήσεις να περάσει στο ντούκου. Τέλος πάντων, ο «πεθερός» απάντησε ότι θα την έβαζε στο υπουργείο Μέσων μαζικής Ενημέρωσης. Τρέμε, Ευάγγελε Αντώναρε! Κι αφού εξάντλησαν όλα τα θέματα, η Νάντια κάθισε στο πιάνο και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον μπαμπά της. Είδες για να έχει γιορτή; Την είδαμε όλη τη μέρα. Όχι ότι είχαμε παράπονο για τις προηγούμενες...