Λιονάκη: Ξανά σε μοναστήρι;

13.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ και λίγους μήνες η Ναταλία Λιονάκη έχει εγκαταλείψει το μοναστήρι στην Κρήτη κι επέστρεψε στην οικογένεια της. Κι εκεί που όλοι περίμεναν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ και λίγους μήνες η Ναταλία Λιονάκη έχει εγκαταλείψει το μοναστήρι στην Κρήτη κι επέστρεψε στην οικογένεια της. Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι η γνωστή ηθοποιός σιγά, σιγά θα εγκατέλειπε την ιδέα του μοναχισμού (από τη στιγμή, δε, που επέστρεψε στα εγκόσμια) δημοσιεύματα την θέλουν να επιστρέφει στον μοναστικό βίο.

Όπως ακούγεται, η Λιονάκη είναι έτοιμη να βάλει ξανά τα ράσα κα να μπει σε μοναστήρι. Όχι σε αυτό της Κρήτης, αλλά σε κάποιο κάπου στην ανατολική Αττική. Βέβαια, τίποτε δεν είναι σίγουρο, αφού η 32χρονη ηθοποιός δεν μιλάει σε κανέναν, παρά μόνο στους δικούς της ανθρώπους και σε λίγους καλούς φίλους.

Πριν λίγες μέρες, ο φακός την απαθανάτισε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της και η εμφάνιση της επιβεβαίωνε όσα ακούγονταν τελευταία. Η Λιονάκη δηλαδή συνεχίζει να κάνει ασκητική ζωή ακόμη και μέσα στο σπίτι της, φορώντας μαύρα ρούχα που παραπέμπουν σε ράσα και διαβάζοντας ιερά βιβλία. Τώρα τι θα αποφασίσει, μόνο η ίδια το γνωρίζει.