Βίσση: Θα κάνει ριάλιτι τη ζωή της;

12.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας σταρ να κάνουν ριάλιτι τη ζωή τους. Ποιον σταρ να πιάσουμε και ποιον να αφήσουμε; Από τους Όσμπουρν; Τον Λορέντζο Λάμας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο εξωτερικό είναι πολύ της μόδας σταρ να κάνουν ριάλιτι τη ζωή τους. Ποιον σταρ να πιάσουμε και ποιον να αφήσουμε; Από τους Όσμπουρν; Τον Λορέντζο Λάμας και τη φαμίλια του; Την πρώην του Τσάρλι Σιν, Ντένις Ρίτσαρντς; Τις αδελφές Καρντάσιαν; Ή το πρώην κουνελάκι, Κέντρα; Χαμός γίνεται, αγαπημένε μου, διότι βλέπεις η δόξα (έστω και με αυτό τον τρόπο) είναι πάνω απ’ όλα.

Τη μόδα αυτή φαίνεται ότι θέλει να φέρει στην Ελλάδα η Άννα Βίσση, αλλά όχι καθαρά με τη μορφή ριάλιτι αλλά τύπου ντοκιμαντέρ. Αν καταλάβαμε καλά δηλαδή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Απόλυτη» και η σκηνοθέτις και στενή της φίλη, Κριστίν Κρόκος έχουν κιόλας ξεκινήσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ελληνίδας σταρ όταν κλείνουν τα φώτα.

Στο μυαλό τους οι δύο γυναίκες έχουν ένα ντοκιμαντέρ/εκπομπή δέκα επεισοδίων και θα δείχνουν τι κάνει Βίσση στην καθημερινότητα της. Από τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι την ώρα που πέφτει για ύπνο. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τον Alpha να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Κάποιοι λένε ότι ήδη τα έχουν βρει σε όλα και τη νέα σεζόν θα παρακολουθήσουμε τη ζωή της «Απόλυτης». Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίσση ασχολείται με την τηλεόραση. Το είχε κάνει πριν πολλά χρόνια με το περιβόητο «Με αγάπη Άννα» που στην πορεία αποδείχτηκε εφιάλτης για την ίδια. Ελπίζουμε να μη συμβεί το ίδιο και με αυτό το πόνημα.