Είναι ζευγάρι γνωστοί τραγουδιστές;

13.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει κιόλας μπει ο Ιούλιος και για καλοκαιρινούς έρωτες δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει ακόμη. Και με πιάνει μια μελαγχολία, διότι την εποχή αυτή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει κιόλας μπει ο Ιούλιος και για καλοκαιρινούς έρωτες δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει ακόμη. Και με πιάνει μια μελαγχολία, διότι την εποχή αυτή την έχω συνδέσει με έρωτες, ηλιοβασίλεμα, αγκαλίτσες, παιγνίδια στη θάλασσα. Και σταματώ εδώ, μη με πάρουν τα ζουμιά. Μέχρι που αγαπημένε μου διάβασα στην Espresso ότι έχουμε τον πρώτο έρωτα του καλοκαιρού και μάλιστα εκρηκτικό.

Η Θέλξη βγαίνει με τον Χρήστο Χολίδη. Η συνεργασία τους πέρυσι το καλοκαίρι στο Posidonio ήτο αρκετή για να φουντώσει η φλόγα του έρωτα. Βέβαια, δεν έγινε αμέσως το κονέ. Προηγήθηκε φιλία και μετά ο έρωτας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα το κονέ δεν έγινε τότε διότι η Θέλξη είχε σχέση, αλλά έγιναν αμέσως φίλοι και μάλιστα ο ένας στήριζε τον άλλον επαγγελματικά, ενώ η πανύψηλη αοιδός δεν έχανε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε εκείνον.

Όπως καλή ώρα έγινε πρόσφατα, οπότε και φούντωσαν οι φήμες περί ειδυλλίου. Την περασμένη Κυριακή ο Χολίδης τραγούδησε κλαμπ της Παραλιακής για λογαριασμό γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και Θέλξη ήτο από τις πρώτες που έσπευσαν να τον δουν. Αλλά κι εκείνος λίγες μέρες νωρίτερα την είχε επισκεφθεί στο Frangelico όπου άδει. Αυτά λέει το δημοσίευμα.

Η Θέλξη δε λέει τίποτε, ενώ ο Χολίδης τρώει τα μουστάκια του (που λέει ο λόγος) ότι είναι φιλαράκια και μόνο φιλαράκια. Χρόνια τώρα, αφού γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι αυτήν την περίοδο είναι μόνος και να μη δίνουμε σημασία στα διάφορα δημοσιεύματα. Πάω πάσο. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτεί; Μια χαρά ζευγάρι είναι τα δυο τους.