Νέα κόντρα... Ζήνα vs Θεοδωρίδου!

16.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Χρυσή, καλή, αγαπημένη, λατρεμένη η Πέγκυ Ζήνα, αλλά θα το πω... η αοιδός ένα θεματάκι με τις κόντρες το έχει. Παντού ανοιχτά μέτωπα έχει, αφού κάθε λίγο και λιγάκι θα κάνει από μία δήλωση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρυσή, καλή, αγαπημένη, λατρεμένη η Πέγκυ Ζήνα, αλλά θα το πω... η αοιδός ένα θεματάκι με τις κόντρες το έχει. Παντού ανοιχτά μέτωπα έχει, αφού κάθε λίγο και λιγάκι θα κάνει από μία δήλωση που θα ανάψει φωτιές. Πέρυσι είχε ανοίξει ιστορίες με την Ελένη Τσαλιγοπουλου, όταν δήλωσε ότι δεν πατάει καλά στις νότες. Τώρα, σειρά πήρε η Νατάσσα Θεοδωρίδου και δε σου κρύβω ότι αρχικά μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, αφού μέχρι τώρα δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου (και στην αντίληψη πολλών άλλων θα έλεγα) ότι οι δύο γυναίκες του λαϊκού ρεπερτορίου έχουν προβλήματα μεταξύ τους.

Αλλά, μετά, κατάλαβα ότι σε αυτή τη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο. Και όπως δήλωσε η Ζήνα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, μεταξύ τους δεν υπήρχε «ανοικτός πόλεμος», αλλά μεταξύ ανθρώπων από το περιβάλλον τους. Μάλιστα. Να υποθέσω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει κάποια μικρή σχέση; Ή όχι; Πάντως, η Πέγκυ ήταν ξεκάθαρη... «Δε ζηλεύω τα τραγούδια του Θεοφάνους που θα τα πει η Νατάσσα»! Χμ. Για να συνεχίσει τις σπόντες: «Είναι τραγούδια που τα άφησα εγώ». Εντάξει, καλά, αυτό δεν ήταν σπόντα, αλλά φαρμάκι!

Κι ας είπε λίγο παρακάτω ότι δεν τα απέρριψε ακριβώς, διότι υπήρχαν και κομμάτια που της άρεσαν. Άντε ρε, να χαρεί και λίγο η Νατάσσα με αυτή την καλή κουβέντα. Κι αφού είπε όσα ήθελε για τη συνάδελφό της, αναφέρθηκε ξανά στον συνθέτη. «Προσωπικά μου είναι ψυχοφθόρο να συνεργάζομαι μαζί του». Το ίδιο είπε και η Εύη Δρούτσα ότι δηλαδή υπέφερε από τη φιλία τους. Αρχίζω να ανησυχώ. Είπαμε τίποτε δεν είναι τυχαίο. Μπρρρ.