Γνωστά μοντέλα πιάστηκαν από... τα μαλλί!

25.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου στην Ζάκυνθο κάλεσε ο Γιάννης Καζανίδης διάφορους «επώνυμους» των Αθηνών, αλλά αν ήξερε ο pr ότι εκεί θα γινόταν «της τρελής το πανηγύρι», θα προτιμούσε να πάει μόνος του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου στην Ζάκυνθο κάλεσε ο Γιάννης Καζανίδης διάφορους «επώνυμους» των Αθηνών, αλλά αν ήξερε ο pr ότι εκεί θα γινόταν «της τρελής το πανηγύρι», θα προτιμούσε να πάει μόνος του. Γιατί μπορεί να έκανε το γύρο του νησιού και όχι μόνο, η είδηση ότι τρία μοντέλα (ανάμεσα τους η Βάλια Κακούτη και ο Γιώργος Μανίκας) με δύο νταήδες νέους της Ζακύνθου σε κλαμπ, όμως, υπήρξαν κι άλλα περιστατικά που έγιναν γνωστά λίγες μέρες αργότερα.

Κι έχουν το χαβαλέ τους, διότι δεν είναι λίγο να μαθαίνεις ότι η Κακούτη (μήπως έχει κανένα ανάδρομο πλανήτη;) παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Ρία Αντωνίου. Των «τιτλούχων καλλιστείων του ΑΝΤ1» έγινε στο ξενοδοχείο που διέμεναν, αφού οι δύο εστεμμένες σε παλαιότερους διαγωνισμούς τσακώθηκαν άγρια. Φαντάσου τι τσιρίδα έπεσε. Μπρρρρ. Νιώθω να πονάει το τούμπανο μου κι ας μην ήμουν εκεί. Τέλος πάντων, ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Αντωνίου πήγε να ζητήσει το λόγο από την Κακούτη, επειδή είχε μάθει ότι η δεύτερη τη σχολίαζε άσχημα σε διάφορες παρέες.

Κι έχεις υπόψη σου, πώς ζητάει το λόγο μια γυναίκα. Κι έχεις υπόψη σου πώς απαντάει η άλλη. Ειδικά, άμα έχει έστω και λίγο λερωμένη τη φωλιά της. Μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι, διότι αν τις άφηναν να λύσουν τις διαφορές θα χρειάζονταν υποβρύχια κάμερα για τις λήψεις, αφού τα δύο μοντέλα σίγουρα θα βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας. Πάντως, λόγια σκληρά αντάλλαξαν και το αυτό παραδέχτηκε η ίδια η Αντωνίου, λέγοντας ότι η συνάδελφος της τής είπε «βαριές λέξεις». Χμ. Μπορώ να φανταστώ.