Τα δάκρυα της Θρασκιά για Γρηγόρη!

29.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πολύ κλάμα και συγκίνηση είχε η Παρασκευή που μας πέρασε, αφού τη μέρα εκείνη μας αποχαιρέτησαν όλες σχεδόν οι εκπομπές. Πόσα «αντίο», «εις το επανιδείν» και «καλό καλοκαίρι» ακούσαμε, δε σου περιγράφω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ κλάμα και συγκίνηση είχε η Παρασκευή που μας πέρασε, αφού τη μέρα εκείνη μας αποχαιρέτησαν όλες σχεδόν οι εκπομπές. Πόσα «αντίο», «εις το επανιδείν» και «καλό καλοκαίρι» ακούσαμε, δε σου περιγράφω αγαπημένε μου. Ωστόσο, το πιο συγκινητικό «αντίο» το ακούσαμε δια στόματος Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κλάμα ο Γρηγόρης που φεύγει από το πρωινό του Mega μετά από έξι χρόνια, κλάμα και οι τηλεθεατές που αποχωρίζονται το «καλό παιδί».

Κλάμα η θεία μου η Νίτσα, που δεν θα ακούσει ξανά την «καλημέρα» από εκείνον, κλάμα και η ετοιμόγεννη Ράνια Θρασκιά. Ουπς. Να στο πω ξανά; Κλάμα και η ετοιμόγεννη Ρανια Θρασκιά. Η πρώην αγαπημένη του Αρναούτογλου ήτο καλεσμένη στο «Πολύ μπλα μπλα» κι εκεί που μιλούσε για τη δική της εκπομπή και το πρόωρο σταμάτημα, λόγω εγκυμοσύνης, αναφέρθηκε και στο «αντίο» του Γρηγόρη. Θες οι ορμόνες της εγκύου που κάνουν πάρτι. Θες ότι η Ράνια είναι καλό κι ευσυγκίνητο κορίτσι. Θες ότι ο Αρναούτογλου την Παρασκευή μας... συνεπήρε όλους, σημασία έχει ότι η πρώην άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια της για εκείνον.

Συγκεκριμένα για τα τρία χρόνια συνεργασίας και συνύπαρξης τους στον «Όμορφο κόσμο». Μάλιστα, στα βίντεο αφιερώματα έπαιξε πολύ Θρασκιά και η παρουσιάστρια δεν μπορούσε παρά να νιώθει συγκινημένη που δεν την ξέχασαν. Σνιφ, σνιφ. «Ήταν μια ολόκληρη ζωή για τον Γρηγόρη. Με τίμησαν πολύ και ήταν συγκινητικό. Ένιωσα και πάλι τις ίδιες αγωνίες που είχα τότε, βλέποντας τα βιντεάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και για τον πρώην, όμως, είχε να πει μια καλή κουβέντα: «Ένα σημαντικό κανάλι τον εμπιστεύεται και πάλι για ένα πιο σημαντικό πόστο. Οπότε αυτή είναι μια καινούρια αρχή για ακόμη πιο σημαντικά πράγματα». Αχ, αχ. Άι στο καλό μου, συγκινήθηκα πάλι.