"Μας χώρισε ο Αλιάγας"!

17.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Νίκου Αλιάγα με την Βάλια Κακούτη κι ας τους χωρίζει η απόσταση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Νίκου Αλιάγα με την Βάλια Κακούτη - κι ας τους χωρίζει η απόσταση - όμως αυτός που δεν είναι καλά, είναι ο πρώην του μοντέλου, Γιάννης Φιωτάκης. Ακόμη, δεν μπορεί να χωνέψει ο Φιωτάκης (κι άδικο δεν του ρίχνω) το γεγονός ότι η καλή του μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης τον άφησε για κάποιον άλλον. Θα μου πεις αυτός ο άλλος είναι κοτζάμ «Αλιάγας», αλλά και πάλι είναι μεγάλη πίκρα.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην, η Βάλια ξεκίνησε το κονέ με τον Αλιάγα όσο ήταν ακόμη ζευγάρι. Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά που η Κακούτη είχε βγει με τον Αλιάγα στου Μάκη Χριστοδουλόπουλου δεν είχε χωρίσει ακόμη. Το έκανε την επόμενη μέρα. Μεγάλος νταμπλάς, πάντως, του Φιωτάκη δεν του ήρθε, διότι είχε καταλάβει ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους.

Η Βάλια με το Νίκο είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι στη Μύκονο και η έλξη που ένιωσαν ήτο φανερή στους παρευσρικομένους (εννοείται και στον πρώην). Ο Αλιάγας την φλέρταρε διακριτικά κι εκείνη ανταποκρίθηκε επίσης διακριτικά. Από εκεί και πέρα άρχισαν τα πρώτα τηλέφωνα, ενώ δεν άργησε να έρθει και ο έρωτας. Όλα αυτά τα λέει ο πρώην. Η Κακούτη, πάλι, δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]