"Αν είχα όπλο θα σκότωνα την Ηλιάδη"!

21.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αλήθεια, πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την φαμίλια των Λαζαρίδων και να μας απασχολήσει η κόντρα τους με την Αγγελική Ηλιάδη; Χμ, πολύ καιρό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αλήθεια, πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την φαμίλια των Λαζαρίδων και να μας απασχολήσει η κόντρα τους με την Αγγελική Ηλιάδη; Χμ, πολύ καιρό. Τόσο που κοντέψαμε να ξεχάσουμε ότι πέρυσι μας απασχολούσαν σε καθημερινή βάση, εξαιτίας της δολοφονίας του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η αδελφή Λαζαρίδη, Λίτσα επιστρέφει και αυτή τη φορά δίνει μία ανατριχιαστική συνέντευξη, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση και χοντρές απειλές προς την Ηλιάδη. Σε συνέντευξη της, λοιπόν, στο Ciao η αδελφή Λαζαρίδη δεν έχει πρόβλημα (και άγχος κανένα) να πει δημοσίως ότι «Αν είχα όπλο στα χέρια μου θα σκότωνα την Ηλιάδη». Δέκα πόντους και βάλε σηκώθηκε το πετσί μου από τη δήλωση και μετά με το? «Ανάθεμα την ώρα που την γνώρισε».

Κάθεσαι τώρα εσύ ο ανυποψίαστος στην ξαπλώστρα με το φρέντο να διαβάσεις μία συνέντευξη σε περιοδικό και πέφτεις πάνω σε απειλές, κατάρες και κακίες του τύπου: «Αν την δω πεθαμένη, θα χαρώ». Ο, τι πρέπει για την παραλία. Τέλος πάντων, η αδελφή Λαζαρίδη από πέρυσι τα είχε βάλει με την Ηλιάδη και φαίνεται ότι ο χρόνος και ο Τύπος που δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση τους δε στάθηκαν αρκετά για να περάσει λίγο η οργή της.

Το αντίθετο, έχει πράγματα για την αοιδό που ακόμη την βασανίζουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο αδελφός της είναι στον τάφο κι εκείνη συνεχίζει τη ζωούλα της. Ενώ την κατηγορεί ότι έχει εξαφανίσει το παιδί και οι παππούδες (γονείς Μπάμπη) έχουν να το δουν πάνω από ένα χρόνο. Κάτι που τους πληγώνει καθημερινά, αφού θέλουν να δουν το εγγόνι. Και κλείνει τη συνέντευξη της με μία προειδοποίηση ότι στο θέμα του παιδιού θα κυνηγήσει την Ηλιάδη μέχρι τέλους. Και να φανταστείς, αγαπημένε μου, ότι τον πρώτο καιρό του φονικού νύφη και κουνιάδα δήλωναν «αδελφές» μπροστά στην κάμερα?.