Μενεγάκη: Δημόσια εμφάνιση με Ματέο. Γιατί έπαθε σοκ;

23.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει κιόλας ξεκινήσει τις διακοπές της, ενώ βγάζει το πρόγραμμα για τη συνέχεια αυτών. Και μέσα στη χαλαρότητα και τη ξεγνοιασιά η Ελένη φαίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει κιόλας ξεκινήσει τις διακοπές της, ενώ βγάζει το πρόγραμμα για τη συνέχεια αυτών. Και μέσα στη χαλαρότητα και τη ξεγνοιασιά η Ελένη φαίνεται ότι αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και την νέα της φιλία με τον Ματέο/Μαθιό Παντζόπουλο. Φωτογραφίες σαν εκείνες τις... τρισκατάρατες που δημοσίευσε περιοδικό του κουμπάρου της, Πέτρου Κωστόπουλου, δεν έχουν βγει ξανά στη δημοσιότητα, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δει την Ελένη κυρίως στην Άνδρο να τρώει σε ταβερνάκια του νησιού με τον 40χρονο επιχειρηματία.

Έλα, όμως, που ήρθε η ώρα να την δουν με τον συγκεκριμένο ζευγάρια μάτια στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε σικ εστιατόριο των νοτίων προαστίων, που ως χώρος δεν είναι και ο πιο... απόμερος που τον προτιμούν όσοι θέλουν να κρυφτούν. Έτσι, όσοι τους είδαν να μπαίνουν μέσα και να κάθονται σε ένα από τα τραπέζια, άφησαν κάτω μαχαιροπήρουνα και ξεκίνησαν το χάζι.

Κάποιοι (αν κατάλαβα καλά) έβγαλαν κινητό και τράβηξαν φωτογραφία τη διάσημη παρέα. Τέλος πάντων, τη δημόσια (γιατί δημόσια είναι πώς να το κάνουμε;) εμφάνιση της Μενεγάκη με τον Ματέο/Μαθιό αποκάλυψε δημοσίευμα του περιοδικού «ΕΓΩ». Και την επόμενη κιόλας μέρα άλλα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η παρουσιάστρια έπαθε μεγάλο σοκ τόσο από το δημοσίευμα, όσο από το γεγονός ότι έχουν φτάσει σημείο να την τραβούν φωτογραφίες από έξοδο της όχι μόνο οι παπαράτσι, αλλά και ο απλός κόσμος, που στην περίπτωση της γίνεται ακόμη και... Μανώλης Μαυρομουστακάκης! Πάει θα τους φάνε τη δουλειά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Ελένη δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση, ενώ σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει το πρόγραμμα των διακοπών της, προκειμένου να εξασφαλίσει την ηρεμία της. Γιατί, εδώ που τα λέμε δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί.