Το ξέσπασμα της μάνας του Ρέμου...

29.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέραμε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Αντώνης Ρέμος εξαιτίας της εμπλοκής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέραμε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Αντώνης Ρέμος εξαιτίας της εμπλοκής του στα διοικητικά του Ηρακλή, όπως είχαμε διαβάσει και για τα λεφτά που έχασε από την ιστορία αυτή κι έφταναν τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, ήρθε η σειρά της μητέρας του αοιδού να μιλήσει για την ιστορία αυτή και πώς την πέρασε ο γιος της.

«Ο Αντώνης έχασε την υγεία του» λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο περιοδικό Ciao η Ελένη Πασχαλίδου, η οποία δηλώνει ότι πλέον τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και ο γιος της είναι καλύτερα. «Πριν ένα μήνα όλα ήταν χάλια, αλλά τώρα είναι καλά» λέει η μάνα Ρέμου και ξεσπά: «Η πηγή του κακού για τους οπαδούς του Ηρακλή είναι ο Αντώνης επειδή άδειασε την τσέπη του» λέει και δεν κρύβει την πικρία της.

Για την ιστορία, το μένος των οπαδών προς τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας τους ξεκίνησε κυρίως όταν ο Ηρακλής κινδύνευε σοβαρά να μην πάρει την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα λόγω χρεών. Τότε, πολλοί θεώρησαν τον Ρέμο ως υπεύθυνο για την αρνητική εξέλιξη και δε δίστασαν με κάθε ευκαιρία να του δείχνουν πως πλέον για εκείνους είναι Persona non grata. Αυτό είχε στοιχήσει τα μάλα στον αοιδό, ο οποίος είχε ακυρώσει ακόμη κι εμφανίσεις του σε πόλεις της βορείου Ελλάδος μετά από απειλές που δεχόταν από οπαδούς. Τελικά, η ομάδα πήρε την άδεια, η ένταση εκτονώθηκε και ο Αντώνης αυτές τις μέρες απολαμβάνει με φίλους τις διακοπές του στα νησιά.