Δημόσια εμφάνιση για Καρβέλα - Πάνια!

24.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο περιμέναμε για να δούμε το Νίκο Καρβέλα και την Ανίτα Πάνια να κάνουν δημόσια εμφάνιση και που τους είδαμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο περιμέναμε για να δούμε το Νίκο Καρβέλα και την Ανίτα Πάνια να κάνουν δημόσια εμφάνιση και που τους είδαμε τελικά, τι καταλάβαμε; Τίποτα. Η εικόνα του ζευγαριού θύμιζε....μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης κι από δίπλα Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Φαίνεται πως η πρώην είναι απαραίτητο «αξεσουάρ» για τον Καρβέλα στις εξόδους του, όπως το τσαντάκι για τις κυρίες και δε βγαίνει χωρίς αυτήν.

Οι τρεις τους πήγαν μαζί το Σάββατο στον τελικό της Γιουροβίζιον, κάθισαν μαζί και μόλις τελείωσε ο διαγωνισμός πάλι μαζί έφυγαν γι άγνωστη κατεύθυνση. Η Άννα Βίσση από την άλλη, έφυγε μόνη της. Πως λέμε, όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια. Πάντως, όσο κι αν προσπάθησε ο φακός να «συλλάβει» το ζευγάρι σε κάποιο τρυφερό ενσταντανέ, δεν τα κατάφερε. Καρβέλας και Πάνια όλο το βράδυ κρατούσαν απόσταση ασφαλείας, ενώ η Ανίτα είχε ένα κατσουφιασμένο ύφος που φοβόσουν να την πλησιάσεις, μήπως και σε άρχιζε στα...γαλλικά.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη τους εμφάνιση. Είχαν πάει μαζί μία μέρα νωρίτερα στην τελική πρόβα της Βίσση, ενώ την Κυριακή βρέθηκαν, στο Politia Tennis Club, στη γιορτή του Κώστα Δροσόπουλου. Μην περιμένεις, όμως από εκεί φωτογραφίες. Το ζευγάρι με το που έβλεπε τον φακό να στρέφεται στο μέρος τους, τραβούσε ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]